Tomahawk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2015 Σήμερα άρχισε τα προβλήματα ένας εξωτερικός, 3.5" σε pc με πολύ πρόσφατα Win10.Μέχρι χθες βράδυ δούλευε απροβλημάτιστα αλλα σήμερα απλά εμφανίζεται το εικονίδιο με χωρητικότητα 0 bytes.Στο disk management φαίνεται healthy και χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν πάω να τον ανοίξω μου βγάζει "Ι: is not accessible. Access is denied." αλλα με τα δικαιώματα δεν ασχολήθηκα ποτέ για να σκάσει κάτι τώρα.Δοκιμάστηκε φυσικά και σε άλλο pc (win 8.1) αλλα ακριβώς τα ίδια προβλήματα.Έτρεξα check disk και έκανε κάποια πραγματάκια, μου έβγαλε logs πως είχαν προβλήματα κάποια sectors κλπ και έκανε ανακτηση αρχείωνκαι στο sentinel πλέον 100% health όπως πάντα. Με ubuntu έχω πρόσβαση κανονικά στα αρχεία του δίσκου ευτυχώς και θα τα σηκώσω μόλις πάρω άλλο δίσκο. Έχετε να προτείνετε καμία λύση για μια απέλπιδα προσπάθεια επαναφοράς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2015 Σήμερα άρχισε τα προβλήματα ένας εξωτερικός, 3.5" σε pc με πολύ πρόσφατα Win10.Μέχρι χθες βράδυ δούλευε απροβλημάτιστα αλλα σήμερα απλά εμφανίζεται το εικονίδιο με χωρητικότητα 0 bytes.Στο disk management φαίνεται healthy και χωρίς κανένα πρόβλημα.Όταν πάω να τον ανοίξω μου βγάζει "Ι: is not accessible. Access is denied." αλλα με τα δικαιώματα δεν ασχολήθηκα ποτέ για να σκάσει κάτι τώρα.Δοκιμάστηκε φυσικά και σε άλλο pc (win 8.1) αλλα ακριβώς τα ίδια προβλήματα.Έτρεξα check disk και έκανε κάποια πραγματάκια, μου έβγαλε logs πως είχαν προβλήματα κάποια sectors κλπ και έκανε ανακτηση αρχείωνκαι στο sentinel πλέον 100% health όπως πάντα.Με ubuntu έχω πρόσβαση κανονικά στα αρχεία του δίσκου ευτυχώς και θα τα σηκώσω μόλις πάρω άλλο δίσκο.Έχετε να προτείνετε καμία λύση για μια απέλπιδα προσπάθεια επαναφοράς;Εγώ θα σου πρότεινα να μην κάνεις καμία προσπάθεια, ούτε καν να τον συνδέσεις στο pc προτού πάρεις backup τα αρχεία σου από το ubuntu... Φύλαγε τα ρούχα σου.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Οκτώβριος 21, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Τον έχω βγάλει απο τη θήκη και τον έχω στον desktop για να γίνει πιο γρήγορα και η όποια μεταφορά.Δεν τον έχω συνδέσει ακόμη, μόλις αγοράσω τον άλλον θα γίνει η προσπάθεια ανάκτησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 21, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 To linux τελικά είναι απίστευτο εργαλείο. Μακάρι όλοι να είχαν μια εγκατάσταση στον υπολογιστή τους, τουλάχιστον σε dual boot και να το μάθαιναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Οκτώβριος 23, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Δεν είναι κάτι τραγικό αυτό που του συμβαίνει και δεν έχει πάει κάτι στραβά με τον εξωτερικό σου. Απλά πες μου τον είχες ποτέ συνδεμένο σε ρούτερ με usb port ή αν γενικά είχες σε αυτόν πρόσβαση κάποτε χωρίς να τον είχες άμεσα συνδεμένο με τον Η/Υ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Οκτώβριος 23, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Όχι, πάντα ήταν τοπικά στημένος. Απο τη μια μέρα στην άλλη έσκασε το πρόβλημα χωρίς να έχω κάνει κάτι διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts