Jump to content

Τι τροφοδοτικό και από που???

Τζώρτζης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να αλλάξω το τροφοδοτικό μου...μη τρέχω για μητρικές επεξεργαστή κτλπ αν σκάσει...

τι προτίνεται?και από που????η τιμή τώρα...εξαρτάται!να σηκώνει το σύστημά μου (υπογραφής) και για μελλοντικές αναβαθμίσεις...

Κάνε μια αναζήτηση, θα βρεις πάρα πολλά θέματα για να πάρεις μια ιδέα. Σου προτείνω Enermax ή OCZ. Το μοντέλο εξαρτάται και από τα λεφτά που διαθέτεις.

Πόσα χρήματα όμως μπορείς να διαθέσεις; Αν είναι μέχρι 100 θα πρότεινα το enermax 460.

τηλέφωνο?????? βασικά στο multirama το έχει 106Ε αλλά πιστεύω οτι εκεί θα το βρείς σίγουρα φτηνότερα

δοκίμασε www.pc-store.gr, www.ram-shop.gr εκεί θα βρείς τηλέφωνα

και το hack είναι καλό και μπορεί να το έχει αλλά δε θυμάμαι site

Επειδή είδα πρόσφατα τα τροφοδοτικά στο e-shop θα σου πρότεινα 2 χερόικι 300 βατ ,ένα να ταΐζει τη μητρική και ένα για τα υπόλοιπα. .25 ευρώ το ένα έχει και αν μη τι άλλο είναι ποιοτικά .

Αρχική απάντηση από schumifer

Επειδή είδα πρόσφατα τα τροφοδοτικά στο e-shop θα σου πρότεινα 2 χερόικι 300 βατ ,ένα να ταΐζει τη μητρική και ένα για τα υπόλοιπα. .25 ευρώ το ένα έχει και αν μη τι άλλο είναι ποιοτικά .

παιδιά τι λέτε για αυτή την ιδέα?

χωραει το κουτι σου 2 τροφ?

Αντεχεις αλλους 2 ανεμιστηρες παραπανω να ακους?

Αν οχι....

enermax 385 noisetaker (στη δεδεκαρα δινει 30Α !!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.