intercoolerr730 Νοέμβριος 4, 2015 Author #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 η vickmall μου εστειλε και e-mail με τους κωδικους shipment & order. Βεβαια οταν τα βαζω στη ιστοσελιδα δε μου λεει τπτ παραπανω απο πληροφοριες που ηδη ξερω! οπως τροπο πληρωμης, διευθυνση κ.α. δεν λεει σε τη φαση βρισκετε η παραγγελια ας πουμε! εστειλα και e-mail σε αυτα: vivian@vickmall.com, vickmall02@gmail.com για να ζητησω καποια επιπλεον πραγματα αλλα δε πηρα καμια απαντηση. Ξερει κανεις αν απαντανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 4, 2015 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 http://www.17track.net/enΕδω βαζεις το tracking οχι στο site τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 5, 2015 Author #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 http://www.17track.net/enΕδω βαζεις το tracking οχι στο site τους...εχω επιλεξει Shipping method:Select Shipping Method - NL Post -Registered Airmail. που θα βαλω το κωδικο τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 5, 2015 Author #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2015 http://www.17track.net/enΕδω βαζεις το tracking οχι στο site τους... ΑΚΥΡΟ! το βρηκα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 11, 2015 Author #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 http://www.17track.net/enΕδω βαζεις το tracking οχι στο site τους... συμφωνα με το site το κινητο ειναι στο δρομο! ερχεται!!!!! ξερεις αν θα πληρωσω εξτρα λογω τελωνειου; γτ το εβαλα να ερθει κυπρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 11, 2015 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2015 Δεν εχει γινει ποτε σε ελληνικο τελωνειο οτι εχω παρει. Ελπιζω κ Κυπρο το ιδιο ναναι. Τους ειπες να βαλουν χαμηλο value? Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 12, 2015 Author #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2015 (edited) Δεν εχει γινει ποτε σε ελληνικο τελωνειο οτι εχω παρει. Ελπιζω κ Κυπρο το ιδιο ναναι. Τους ειπες να βαλουν χαμηλο value? οχι δε το γνωριζα. μπορουμε να κανουμε κατι τωρα; υπαρχει περιπτωση δηλαδη οταν θα μου φερει το ταχυδρομειο το πακετο να μου ζητησει και αλλα λεφτα; εχω στειλει και 2 e-mail (οπως γραφω και πιο πανω) αλλα απαντηση ακομα.... Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2015 από intercoolerr730 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 28, 2015 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Λοιπόν τη συσκευή τη παρέλαβα πριν 2 μέρες. Είναι εξαιρετική! Προς το παρών δεν έχω κανένα παράπονο! Μόνο ένα μείον ότι δε μου έστειλαν φορτιστη που να ταιριάζει με τις ελληνικες μπριζες. Αν ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάτι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 28, 2015 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Δεν εχει γινει ποτε σε ελληνικο τελωνειο οτι εχω παρει. Ελπιζω κ Κυπρο το ιδιο ναναι. Τους ειπες να βαλουν χαμηλο value?τελικά το τελωνείο Κύπρου είχε 19% φόρο. Μου ζήτησε 30€ επιπλέον.Δεν εχει γινει ποτε σε ελληνικο τελωνειο οτι εχω παρει. Ελπιζω κ Κυπρο το ιδιο ναναι. Τους ειπες να βαλουν χαμηλο value?τελικά το τελωνείο Κύπρου είχε 19% φόρο. Μου ζήτησε 30€ επιπλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Νοέμβριος 28, 2015 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Απο πια χωρα σου ηρθε το κινητο ? Ρωταω γιατι και εγω περιμενω το Note 2 και η χωρα αποστολης ειναι η Ουγγαρια (Gearbest EU WH) . Ελπιζω να μην εχω τελωνεια XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 28, 2015 Author #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2015 Απο πια χωρα σου ηρθε το κινητο ? Ρωταω γιατι και εγω περιμενω το Note 2 και η χωρα αποστολης ειναι η Ουγγαρια (Gearbest EU WH) . Ελπιζω να μην εχω τελωνεια XDΑπό Ολλανδία ήρθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 29, 2015 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2015 Δεν γινεται να ηρθε απο ολλανδια κ να εφαγε τελωνειο. Κατι λαθος καταλαβες. Απλα δεν ειπες στον κινεζο να το δηλωσει low value. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 29, 2015 Author #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2015 Δεν γινεται να ηρθε απο ολλανδια κ να εφαγε τελωνειο. Κατι λαθος καταλαβες. Απλα δεν ειπες στον κινεζο να το δηλωσει low value.Τώρα που το σκέφτομαι μάλλον αυτό έγινε. Γιατί δεν είπα για το low value. Μου έχει έρθει με βύσμα που δε ταιριάζει στις ελληνικές πρίζες. Έχεις να προτείνει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 29, 2015 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2015 Ναι πηγαινε και αγορασε ενα ανταπτορακι απο μαγαζι με ηλεκτρονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Νοέμβριος 30, 2015 Author #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2015 Ναι πηγαινε και αγορασε ενα ανταπτορακι απο μαγαζι με ηλεκτρονικα.Οποιοδήποτε θα ταιριάζει; Δε πιστεύω να γίνει ζημιά στο κινητό με το ρεύμα; Εννοώ ως προς τη ταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts