learner Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2015 Εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο οτι μετα απο ωρες χρησης του firefox το μηχανημα σερνεται υπερβολικα.Βαζω task manager σημερα και βλεπω οτι χρησιμοποιει 2 από τα 4gb του συστηματος. Δεν ξερω εαν παιζει καποιο ρολο αλλα το flash player το εχω απεγκαταστησει γιατι και με αυτο σερνοταν.Γνωριζει κανεις κατι για την συμπεριφορα αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 16, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 1. Κοίταξε για περίεργα extensions, αν είναι εγκατεστημένα. 2. Το κάνεις απεγκατάσταση και το ξαναβάζεις. Απεγκατάσταση να το κάνεις πάντα με έναν uninstaller όπως τον Revo Uninstaller (έχει και free έκδοση) και το Your Uninstaller(δεν είναι free, αλλά είναι απίστευτο και αυτό χρησιμοποιώ).3. Έλεγξε για malware. Τρέχεις antivirus(κατά προτίμηση 360 Total Security ή BitDefender free έκδοση, ), malwarebyte(free έκδοση), Start Emsisoft Emergency Soft, adwCleaner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Οκτώβριος 18, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 18, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2015 Να σαι καλά αλλά έκανε τίποτε η απάντηση? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Οκτώβριος 23, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο καλυτερα.Εαν σερφαρω για κανα 2-3ωρο και βαρυνει, εαν τον κλεισω και τον ξανα-ανοιξω τοτε παει καλυτερα.Αλλα οτι βλεπω γενικα η cpu βαραει συνηθως πανω απο 70% με τον firefox να δουλευει στο 45-50%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 23, 2015 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Ποιο είναι το σύστημά σου? Κάποια εφαρμογέ/ες ζορίζει την cpu. Αν θες ανέβασε μια φωτό με το task manger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Οκτώβριος 23, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Η μονη που φαινεται οτι ζοριζει ειναι το firefox που λεω αντε και το avasta το αντιικο. Τεσπα. Μου φαινεται θα το γυρισω σε τιποτα Linux στο τελος να βρω την "υπολογιστικη" υγεια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 23, 2015 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 (edited) Το Avast δεν το λες ελαφρύ. Βάλε το 360 Total Security ή BitDefender τις Free εκδόσεις. Καλύτερα από το avast. Ειδικά το πρώτο είναι τόσο ελαφρύ που σαν ναμην υπάρχει. Χρησιμοποίησε και το chrome μήπως σε βολεύει καλύτερα αν και δεν νομίζω ότι το πρόβλημά σου είναι ο browser. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
learner Οκτώβριος 23, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Με εχει βολεψει πολυ το avast. Εχω παρατηρησει αρκετες φορες να κανει μεσα στην ημερα τουλαχιστον 2 αναβαθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 24, 2015 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 Αν έχεις μηχανημα που η δύναμή του ειναι τόση ,ώστε ένας browser να το γονατίζει ,το antivirus το αποτελείωνει . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 27, 2015 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 Θελει ψαξιμο και στις διεργασιες, γιατι απορροφα τοση ram 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Οκτώβριος 27, 2015 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2015 επιπλέον τσέκαρε και τα add ons και δες με αυτό το add on ποιο σου τρώει μνήμη πιο πολύ.Για να το ενεργοποιήσεις το add on δώσε στην url bar, about:addons-memory επιπλεόν ρίξε και μια ματιά εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 8, 2015 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2015 Ειναι τυπικο αν εχεις και καμμια 20ρια καρτελες ανοιχτες να τρωει μπολικη μνημη και ειδικα αυτο το Facebook, τρωει ακομη περισσοτερη (οχι μονο στον FF - σε ολους τους browser ). Γενικα , οση μνημη βρισκει , καταναλωνει , για να λειτουργει απροβληματιστα. Τωρα αν σερνεται το συστημα , μπορει να παιζουν οτι ειπαν τα παιδια παραπανω (ελεγξε για malware με κανα malwarebytes) αλλα μπορει να φταιει και το ιδιο το συστημα και να μην ανταποκρινεται καλα μετα απο καποια ωρα...Τελος, καθαρισε προσωρινη μνημη , ιστορικο κλπ , αν δε θες να το κανεις εσυ, το κανει και το Ccleaner αν το επιλεξεις. Εχε στο νου οτι θα χαθουν κωδικοι που πιθανον να εχεις αποθηκευσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts