GeoF1 Οκτώβριος 19, 2015 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2015 Αυτο ειναι το εργαλειο [emoji14] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Οκτώβριος 19, 2015 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2015 Μέσα για πέμπτη 19:30!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2015 Author #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2015 Μερος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 20, 2015 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2015 Οι εκ των βορίων προαστίων ας προτείνουν μέρος. Υπόψιν την Πέμπτη, πιθανότατα θα βρέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2015 Author #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2015 Παμε χαλκιδα που δε θα βρεχει.Ενα τσιγαρο δρομος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 21, 2015 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 (edited) Σήμερα Τετάρτη κ καμία ανταπόκριση. Θα την κάνω την πρόταση. Θα ξαναπροτείνω το Verde. Ειλκρινά αν το σκεφτεί κανείς, συνδιάζει, τοποθεσία ( ενδιάμεσα ) , πάρκινγκ. Ελπίζω μόνο να βρούμε. Η άλλη λύση είναι να πάμε για φαί. Αν σας αρέσει η πολίτικη κουζίνα, προτείνω αυτό http://www.ask4food.gr/estiatoria/14428-tamam#restaurant-name Έχω πάει, είναι πολύ καλό, εύκολο πάρκινγκ, πάνω στην εθνική . Καταρχάς ψηφίστε για φαί ή καφέ. http://doodle.com/poll/az9riiexqshumked Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2015 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Οκτώβριος 21, 2015 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 (edited) Να πω κι εγώ τότε μερικά πιθανά μέρη: Το Saint Etienne στον Άγιο Στέφανο έχει άνετο πάρκινγκ και είναι εύκολα προσβάσιμο από εθνική αλλά λίγο μακρυά.Για πιο κοντά ίσως τα φλοκα στην Πεύκη στο δημαρχείο? Χαλάνδρι-Κηφισια-Μαρούσι γίνεται πανικός με το παρκάρισμα, εκτός κι αν ξέρει κάποιος καμιά καβάτζα. Το Verde είναι ωραίο μαγαζί αλλά Παπάγου δεν ξέρω αν βολεύει.Υ.Γ. Καφές για μένα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2015 από sud1500t 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 21, 2015 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Να πω κι εγώ τότε μερικά πιθανά μέρη: Το Saint Erienne στον Άγιο Στέφανο έχει άνετο πάρκινγκ και είναι εύκολα προσβάσιμο από εθνική αλλά λίγο μακρυά.Για πιο κοντά ίσως τα φλοκα στην Πεύκη στο δημαρχείο? Χαλάνδρι-Κηφισια-Μαρούσι γίνεται πανικός με το παρκάρισμα, εκτός κι αν ξέρει κάποιος καμιά καβάτζα. Το Verde είναι ωραίο μαγαζί αλλά Παπάγου δεν ξέρω αν βολεύει.Υ.Γ. Καφές για μένα.Χαχα, εκεί δίπλα μένω! Εγώ παιδιά δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθω (ή αν έρθω θα είναι για πολύ λίγο) γιατί παρουσίασε χτες κάποιο πρόβλημα υγείας η γυναίκα μου και όπως καταλαβαίνετε τα φορτώνομαι όλα εγώ μέχρι να καλυτερέψει (άσε το ψυχολογικό). Κανονίστε όμως εσείς και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα έρθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 21, 2015 Author #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Βερδε οντως ωραιο μερος , ευκολο παρκινγκ , απλα αλλα φοβαμαι πως αν βρεξει θα μαζευτει πολυς κοσμος μεσα.Καφε καλυτερα , αλλα και στο φαι δε λεω ποτε οχι Προτεινω κοντα στα μερη του Αρη (περαστικα της να ειναι και θα χαρουμε να σε δουμε!) για να του ειναι και πιο ευκολο να ερθει αν ξεκλεψει χρονο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Οκτώβριος 21, 2015 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Πολυ ωραια προταση για το saint ettiene ,επισης για καφε ωραιο μαγαζακι ειναι και η "θεα δηλαβερη" στη μεταμορφωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Οκτώβριος 21, 2015 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Χαχα, εκεί δίπλα μένω! Εγώ παιδιά δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθω (ή αν έρθω θα είναι για πολύ λίγο) γιατί παρουσίασε χτες κάποιο πρόβλημα υγείας η γυναίκα μου και όπως καταλαβαίνετε τα φορτώνομαι όλα εγώ μέχρι να καλυτερέψει (άσε το ψυχολογικό). Κανονίστε όμως εσείς και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα έρθω. Πριν 8 χρόνια έμενα Κολοκοτρώνη & Τομπάζη Περαστικά στη σύζυγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Οκτώβριος 21, 2015 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Πριν 8 χρόνια έμενα Κολοκοτρώνη & Τομπάζη Περαστικά στη σύζυγο. Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Οκτώβριος 21, 2015 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Δεν εχω γραψει κατι ακομα, γιατι ακομα παιζεται για αυριο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Οκτώβριος 21, 2015 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 Δεν εχω γραψει κατι ακομα, γιατι ακομα παιζεται για αυριο...... Παρομοίως. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 21, 2015 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 (edited) Εγω δεν θα μπορεσω αυριο... Οποια Παρασκευη κανονισετε παντως ειμαι μεσα @Aris Teidis, περαστικα να ειναι αγορινα Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2015 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Οκτώβριος 21, 2015 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα,Δυστυχώς λόγω δουλειάς, αύριο θα είμαι Καλαμάτα....Αν υπάρξει επιστροφή σε Normal ώρα, χωρίς να μπορώ να υποσχεθώ, θα το παλέψω... Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω, εύχομαι να περάσετε υπέροχα!!! και ελπίζω στην επόμενη... @Aris Teidis πολλά περαστικά!!! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 21, 2015 από troffeo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 22, 2015 Author #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2015 (edited) Επειδή βλέπω ότι πολλοί Τελικά δε μπορούν, να το αναβαλουμε για την επόμενη βδομάδα; ο σκοπός είναι να μπορούνε οι περισσότεροι.να μη ρίχνει και καρέκλες! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2015 από GoMaR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Οκτώβριος 22, 2015 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2015 +1.Μαυρισε ο τοπος και δεν βλεπω βελτιωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 26, 2015 Author #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 Λοιπον ; θα εχουμε νεα μερα για την συναντηση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 26, 2015 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2015 Εγώ δεν μπορώ αυτή την εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts