Aris Teidis Ιούνιος 1, 2016 #361 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 @liakjim τι ώρα θα έρθεις? (για να μην περιμένεις μόνος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 1, 2016 Author #362 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 Θα κοιταξω να παω νωριτερα και εγω..Κατα τις 17:30 θα παω να παρω το πραμα σου και κατα τις 7παρα θα ειμαι πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιούνιος 1, 2016 #363 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 ok 18:45 θα προσπαθήσω να είμαι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 1, 2016 #364 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 @liakjim τι ώρα θα έρθεις? (για να μην περιμένεις μόνος) 1845-1900 Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 1, 2016 Author #365 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 θα είμαι λίγο νωρίτερα εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 1, 2016 #366 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 Θέλουμε φωτογραφίες από την απονομή ! Καλά να περάσετε μακάρι να μπορούσα να είμαι κι εγώ . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιούνιος 1, 2016 #367 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 Θα καθυστερησω λιγο. Εχω να βγαλω βολτα το σκατοσκυλακι μου. Το κουρεμα δεν πετυχε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 1, 2016 Author #368 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 εκανες ανταβιες στα χρώματα του σενα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 1, 2016 Author #369 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 φοράω μια μπλουζα του Djibouti μόνος μου σε δύο καναπέδες.χαχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 1, 2016 #370 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 Θέλουμε φωτογραφίες από την απονομή ![emoji4] Καλά να περάσετε μακάρι να μπορούσα να είμαι κι εγώ . Όχι ρε π@υστη, έφυγα ήδη και δεν βγήκα φωτο. Ιασονα , ξέρεις , με Photoshop . Την Κατερίνα άστο δεν μπορείς να την αναπαραστήσεις [emoji7] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Ιούνιος 1, 2016 #371 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2016 Τελικά το μόνο που δεν κάναμε, τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί, ήταν να βγάλουμε φωτογραφίες... Με -ας συνεπήρε η γνωριμία και η κουβέντα, όπως φαντάζεστε για ....τα γνωστά Αν και για λίγο, πέρασα πολύ ωραία και αισθάνθηκα σε οικείο περιβάλλον λες και σας γνώριζα από παλιά!!! Μακάρι να το επαναλάβουμε σύντομα ή ακόμα καλύτερα μακάρι να το επαναλάβουμε με ΟΛΟΥΣ μαζί! ΥΓ. Ελπίζω να μην κάναμε την Κατερίνα να βαρεθεί την ζωή της, αν και το βλέπω δύσκολο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Ιούνιος 2, 2016 #372 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 (edited) Ωραια ηταν χθες!! Αν και λιγο. Χαρηκα που γνωρισα απο κοντα τα παιδια (Thazio,GoMaR,Liak,Troffeo,) Με τον Αρη εχουμε ξαναβρεθει!! Και φυσικα τον Γακη που ειχα να τον δω πολλα χρονια!!! υγ Επρεπε να δειτε τα μουτρα του Jason οταν του συστηθηκα σαν @Thodoris1884 Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 2, 2016 από GeoF1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 2, 2016 #373 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Πάρα πολύ ωραία χθες. Η 1 1/2 ώρα πέρασε σαν νεράκι. Χάρηκα πολύ που γνώρισα @thazio , @troffeo , @GeoF1 . Να το ξανα κάνουμε. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιούνιος 2, 2016 #374 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Φοβερή παρέα, πέρασα καταπληκτικά! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 2, 2016 Author #375 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Θα ανεβασω και μια φωτογραφια σε λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 2, 2016 #376 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Ωχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Ιούνιος 2, 2016 #377 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Ωχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 2, 2016 Author #378 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 απο τα δωρακια εννοω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Ιούνιος 2, 2016 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #379 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 (edited) Να γραψω και εγω δυο λογια για χθες. Ηταν πολυ ωραια.Μαζευτηκε λαος. @thazio @Aris Teidis @liakjim(και συζηγος του η Κατερινα.Σιγα μη ξανα ερθει μαζι μας ) @GeoF1 @Gakis @troffeo και εγω Τελικα ισχυει πως τα "μεγαλα παιδια δε σταματουν να παιζουν ποτε" ασχετα αν ημουν ο μικροτερος της παρεας Χαρηκα που τα ειπαμε και γνωρισα νεα προσωπα και επισης να ευχαριστησω για τα βραβεια του CLC cup.Μια ευγενικη χορηγεια του @thazio τα οποια πηραν ηδη τη θεση τους στη βιτρινα. Υ.Γ Στην βαση του γραφει το νουμερο "1" και στο βαθος αριστερα το βραβειο της πρωτης ομαδας CLC Με τα αρχικα ονομα μας T(asos) & J(ason).@racer Μη ζηλευεις.Ας ησουν Αθηνα να το επαιρνες Οχι δε βγαζω αλλες Y.Γ2 @GeoF1 Αχαχαχα.Απορω πως το σκεφτηκες να συστηθεις ετσι Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 2, 2016 από GoMaR 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιούνιος 2, 2016 #380 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 @GoMaR τζαμπα εχεις το μπρικι που νομιζει οτι ειναι μηχανη; Κανε ρε παιδακι μου μια πιο λεπτομερη παρουσιαση των τροπαιων (να αντιληφθουμε και το ακριβες μεγεθος τους), τα οποια απο την φωτο φαινονται καταπληκτικά σαν δουλεια. Eνα μπραβο στον @thazio . Εξαιρετικο βραβειο-αναμνηστικο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts