GoMaR Απρίλιος 10, 2016 Author #281 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Αφησα τις καλες στη δικια σου μηχανη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Απρίλιος 10, 2016 #282 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Πολύ ωραία περάσαμε, αν και άργησα λίγο να έρθω! Χάρηκα πολύ που γνωριστήκαμε, όντως είναι πολύ διαφορετικό να γνωρίζεις από κοντά άτομα που ήξερες μόνο από τη φωνή και τα γραπτά! Οι φωτογραφίες του GoMaR άπαιχτες και το Ε30 του Πέτρου ακόμα πιο άπαιχτο!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 10, 2016 #283 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Πωπω θέλω επειγόντως κούρεμα !!!!! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 10, 2016 #284 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Παίδες, χάρηκα που σας γνώρισα όλους και θα τα πούμε και στην virtual πίστα κάποια στιγμή. 1 hour ago, liakjim said: @PetrosD, αν το ήξερα θα επέστρεφα από διαφορετικό δρόμο. Πρέπει να μας πέτυχες τη στιγμή που είχα πάει τα παιδιά @GoMaR και @djkostas βόλτα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 10, 2016 #285 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Παίδες, χάρηκα που σας γνώρισα όλους και θα τα πούμε και στην virtual πίστα κάποια στιγμή. Πρέπει να μας πέτυχες τη στιγμή που είχα πάει τα παιδιά @GoMaR και @djkostas βόλτα. Ακριβώς για αυτό το είπα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 10, 2016 #286 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 @GoMaR Ιασονάκο φτιάχνεις για σήμερα το σέρβερ μόλις μπήκα ,να σηκώσω καμιά φωτό της προκοπής και να ετοιμαστώ για τον αγώνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 10, 2016 Author #287 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 τωρα μου το λες;;;;; Για πειτε τι πως που ποτε ,ωρες κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση panosdimp Απρίλιος 10, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #288 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 (edited) Greek gathering.Τις μετέτρεψα κι εγώ σε πολύ μικρό μέγεθος γιατί δεν τις έκανε upload οποιος θέλει το κανονικό μου λέει να τις ανεβάσω αλλού. Αλλη μιά του Δημήτρη . Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2016 από panosdimp 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 10, 2016 #289 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 @liakjim Έβαλε ο αδερφός μου στις 5 το απόγευμα τις ρυθμίσεις που πόσταρες (γιατί έχω θα έκανα τριπλάσιο χρόνο από εκείνον να τις βάλω) και μέχρι τώρα δεν έχουμε σταματήσει να παίζουμε. Τώρα διάλειμμα για φαγητό και μετά πάλι! Το παιχνίδι είναι πολύ καλό! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 10, 2016 #290 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Ιάσονα στο είπα. Χάλια οι φωτογραφίες σου. Κρίμα το κανόνι. Του Παναγιώτη πιο ωραίες. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 10, 2016 #291 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος liakjim έγραψε: Ιάσονα στο είπα. Χάλια οι φωτογραφίες σου. Κρίμα το κανόνι. Του Παναγιώτη πιο ωραίες. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Oχι ρε μεταξύ μας τα πορτραίτα του ήταν άπαιχτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 10, 2016 #292 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Ναι μωρέ κάτι κάνει... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 10, 2016 #293 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Ναι μωρέ κάτι κάνει... Τον περιοριζει ο εξοπλισμος του 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 10, 2016 #294 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 @GoMaR τα μισα να μου λεγανε... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 10, 2016 #295 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Βάζω υποτιτλισμό μιας κ με ενέπνευσαν οι φώτος. Σε κείνη που έχεις τον μεσιέ Λιακ μόνο είναι από την κολεκσιόν τρίχας 2017-2022 ανοιξοκαλόκαιρο. Σε κείνη που έχει το ζεύγος του Παναγιώτη Faust με τον Γιάννη ειναι μετά την τελετή στο δημαρχείο.Κάναμε κρυφά σύμφωνο συμβίωσης κ έβαλαν εμένα κουμπάρο για να συμπληρωθεί καλά το τρενάκι. Σε κείνη που έχεις τον Κωστή DJKostas είναι σε φάση περισυλλογής.Το πρόβλημα είναι αν θα πήγαινε καλύτερα με λιγότερο κάμπερ. Εκεί που ο Γιάσονας κρατά τη μηχανή αναλογίζεται μήπως έπρεπε να με δώσει κ άλλο κάτ γιατί ήμαν στο όριο. Κρίμα που δεν ήμανε κ γω να καούν τα φίλμια. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 10, 2016 #296 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Άνετα καθόμουν όλη νύχτα να παίζω... ευτυχώς το κλείσαμε πριν κάνα 40λεπτο. Ας βάλω κι εγώ καμιά φωτογραφία. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 11, 2016 Author #297 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 βρε ασχετοι ολοι σας Ο Δημητρης θελει κονε με τον admin για αυτο τον υποστηριζει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Απρίλιος 11, 2016 #298 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 Α ρε,μια χαρά περνάτε,ζηλεύω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Απρίλιος 11, 2016 #299 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 Μπραβο ρε guys ωραια φαση! Αντε να κανονισουμε και καμια πανελληνια καποια φορα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Απρίλιος 11, 2016 #300 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 11 minutes ago, Billys said: Μπραβο ρε guys ωραια φαση! Αντε να κανονισουμε και καμια πανελληνια καποια φορα.. Αν είναι για πανελλήνια το λογικό είναι να βρεθούμε στη μέση ε? Άντε ελάτε Κοζάνη όλοι και για δώρο θα σας πάω να δείτε τη κατεστραμμένη γη γύρω απο το εργοστάσιο της ΔΕΗ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts