PetrosD Απρίλιος 9, 2016 #261 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 6 hours ago, djkostas said: Αν και το σκέφτομαι, αν υπάρχει πιθανότητα να πείσω τον @PetrosD να με κάνει βόλτα!! Ναι, πολύ θέλω για να πεισθώ, νομίζεις! 6 hours ago, GoMaR said: μλκ Κωστα...δεν εχεις δικιολογιες τωρα!!!! Ενας λογος παραπανω η μπεμπα του Πετρου Και οχι δε τους χαριζω 10-20Ε η ποσο εχουν για 10-15λεπτα..Το θεωρω κοροιδια.Σε γρηγορα καρτ εννοειται μεσα. Καλά ούτε εγώ θα πληρώσω για καρτ, αφού οδηγώ κάθε μέρα το BMW. 1 hour ago, Lazy Dog said: Θα δω μηπως κ τσιμπησω το rallye του κολλητου(μπαινει ανετα κ στην πιστα μαζι με τα καρτ ) Δεν έχω οδηγήσει ποτέ rallye. Just saying... Μια παράκληση μόνο, επειδή αύριο το πρωί θα είμαι κάπου και θα αποδεσμευτώ λίγο πριν τις 12, παρακαλώ γράφετε ανά πάσα στιγμή πού είστε και τί έχετε πρόθεση να κάνετε τα επόμενα 15 λεπτά, για να έρθω είτε στην καφετέρια, είτε στην πίστα. Θα έχω internet στο κινητό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2016 Author #262 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 πάρε με τηλ ρε συ όταν ξεμπερδέψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 9, 2016 #263 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Οκ, καλά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Απρίλιος 9, 2016 #264 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Παιδια ειμαι εκτός... τι κριμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 9, 2016 #265 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 9, 2016 #266 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Καλά να περάσετε παίδες. Φώτος απαραίτητες! Μια κάποια στιγμή να κανονίσουμε μια πανελλήνια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 9, 2016 #267 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Ακυρο παιδες. Μολις γυρισα και ειμαι κομματια Να περασετε καλα @GoMaR @gchristod ευχαριστω για την προσφορα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #268 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Ακυρο παιδες. Μολις γυρισα και ειμαι κομματια Να περασετε καλα [emoji4] @GoMaR @gchristod ευχαριστω για την προσφορα Δικαιολογίες. Και εγώ τώρα γύρισα σπίτι. Μέχρι τις 1000, 8 ώρες ύπνο. Άντε πάρε το ραλυ και έλα. Δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις τον Παναγιώτη. Δεν χάνονται αυτά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Απρίλιος 9, 2016 #269 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Aν και την προηγουμενη φορα ειχα περασει πολυ ομορφα με τα παιδια και θα ηθελα πολυ να ερθω,δυστυχος αυτη την φορα δεν θα μπορεσω Να περασατε καλα οσοι βρεθειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 10, 2016 Author #270 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 (edited) τι άκυρο ρε;; πόσες ώρες ύπνο χρειάζεσαι; θα έρθω και θα βαράω κόρνες! Κυριάκο, σα πολύ μας αποφεύγεις τελευταία Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 10, 2016 #271 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 πριν 7 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Δικαιολογίες. Και εγώ τώρα γύρισα σπίτι. Μέχρι τις 1000, 8 ώρες ύπνο. Άντε πάρε το ραλυ και έλα. Δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις τον Παναγιώτη. Δεν χάνονται αυτά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα χάσεις τίποτα αν δεν με γνωρίσεις σε διαβεβαιώνω υπερβολές του Δημήτρη. Κυριάκο κρίμα αυτές είναι καλές ευκαιρίες για να ομαλοποιούνται οι σχέσεις. Lazy τελικά πολύ πετυχημένο το nickname σου.  3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 10, 2016 #272 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Αντε μαζεύτηκατε? Να σκάσω? πως θα σας καταλάβω? Μήπως να κραταω τπτ στα χέρια μου? Ένα σάντουιτς από το γρήγορη ας πούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Απρίλιος 10, 2016 #273 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Ελα, μαζευτηκαμε, μέσα καθόμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Απρίλιος 10, 2016 #274 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Αντε μαζεύτηκατε? Να σκάσω? πως θα σας καταλάβω? Μήπως να κραταω τπτ στα χέρια μου? Ένα σάντουιτς από το γρήγορη ας πούμε. Άντε, που είσαι, θαπεριμένουμε πολύ ακόμα?[emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 10, 2016 #275 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 (edited) Ρε σεις δεν ηταν ο υπνος το προβλημα(εξαλλου ολη την εβδομαδα 4 -5 ωρες κοιμαμαι λογω δουλειας).... Το συκωτι επρεπε να δουλεψει υπερωριες απο τα ρακομελα Σας υποσχομαι οτι θα επανορθωσω γιατι πολλους θελω να σας γνωρισω(πολλους ειπα, οχι ολους ) Οπως κ να εχει, να περασετε καλα και ηρεμα με το φτυαρισμα @panosdimp πληροφοριακα το nick το εκλεψα απο ενα deep house συγκροτημα(ασχετα αν οντως ειμαι τεμπελοσκυλος) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2016 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Απρίλιος 10, 2016 #276 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 πριν 7 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Κυριάκο, σα πολύ μας αποφεύγεις τελευταία οι συγκυριες.... δε υπαρχει προθεση και το ξερεις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 10, 2016 #277 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία παίδες τελικά είμαστε &πολύ ωραία παρέα άμα λάχει να ουμ. Σε ύφος Μειμαράκη όπως το χαρακτήρισε ο φίλτατος Αρης. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 10, 2016 #278 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Πολύ ωραία, ούτε που κατάλαβα πώς πέρασαν οι ώρες . Έχει πολύ χαβαλέ να βλέπεις τον άνθρωπο πίσω από την φωνή και πόσο έξω έχεις πέσει η φαντασία σου. Πρωτοείδα @geovas77 , @djkostas, @PetrosD, @gchristod , @uhu, πολύ καλή παρέα. @GoMaR , περιμένω φωτογραφικό ρεπορτάζ @wargasm, αναμένω review της οθόνης και σόρρυ στην γλυκύτατη Μάγδα για το πούλημα με την σύζυγο @panosdimp, καλή επιστροφή @PetrosD, αν το ήξερα θα επέστρεφα από διαφορετικό δρόμο. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Απρίλιος 10, 2016 Author Δημοφιλής Δημοσίευση #279 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 (edited) Αρης και Βασμουλακης ΛιακοΥρης και Γιωργος Δαρρας Λιακουρης,Γιωργος,Μαγδα,petrosD,Djkostas , Βασμουλακης(Κοιμαται..Μαλλον βαριεται ) Djkostas Panosdimp (left) Gchristod (right) περιμενουμε και απο @panosdimp που εχει βγει πιο καλες που ειμαι κι εγω Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 10, 2016 από GoMaR 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 10, 2016 #280 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Σου είπα να προσέξεις πως τραβάς γιατί δεν διαθέτουμε φωτογένεια, επαγγελματίας φωτογράφος σου λέει ο άλλος.  :-P :-) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts