uhu Απρίλιος 9, 2016 #221 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Κάποιος το ψήνει για κάρτ. Εχει στα 5 " λεπτά απο το σεντετιέν Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #222 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: Κάποιος το ψήνει για κάρτ. Εχει στα 5 " λεπτά απο το σεντετιέν Ποιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 9, 2016 #223 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Οπως προειπα, ειμαι μεσα αρκει να μπορει(κ να θελει) καποιος να με παραλαβει Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 9, 2016 #224 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Μόλις τώρα, το μέλος liakjim έγραψε: Ποιο? kartodromo. στο παραδρομο υψος διοδιων. Απλά τσεκάρετε μήπως εχει κάποιο event (kart-drift ktl ktl) Θα μαι με το τεμάχιο αύριο αλλά την αφήνω να περιμένει αν ανεβείτε. Σεντετιεν είμαι στα 20 λεπτά. Με τα πόδια αργό βήμα... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #225 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Οπως προειπα, ειμαι μεσα αρκει να μπορει(κ να θελει) καποιος να με παραλαβει Δυστυχώς έρχομαι ανάποδα ( από Ωρωπό). Αν κάποιος είναι εκεί κοντά σου , ας πει. Η διαδρομή σου πριν 2 λεπτά, το μέλος uhu έγραψε: kartodromo. στο παραδρομο υψος διοδιων. Απλά τσεκάρετε μήπως εχει κάποιο event (kart-drift ktl ktl) Θα μαι με το τεμάχιο αύριο αλλά την αφήνω να περιμένει αν ανεβείτε. Σεντετιεν είμαι στα 20 λεπτά. Με τα πόδια αργό βήμα... Σωστά. Πήρα τηλ , αύριο δεν έχει κάτι. Όσοι γουστάρουν μετά πάνε (προσωπικά θα μου άρεσε!!!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 9, 2016 #226 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Untitled1 by yiannis_3, on Flickr Βασικά το σεντετιεν περιττεύει. Πίνεις και στην πίστα καφέ. Εξοδος πριν τα διόδια στον αγ στεφανο. Δεξια προς αγ στεφανο. Αριστερά στο παράδρομο μετά στο φανάρι του burger house και 3 -4 χλμ παραδρομος ως την πιστα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #227 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Αν οι άλλοι δεν έχουν θέμα, είμαι μέσα για κατευθείαν στο καρτόδρομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 9, 2016 #228 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Απρίλιος 9, 2016 #229 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Μέσα και εγώ για κατευθείαν καρτ, 11 είναι μια χαρά Θα ανέβω από παλαιό Φάληρο εάν θέλει κανείς να τον πάρω παρέα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 9, 2016 #230 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Το καφέ μέσα στο καρτοδρόμιο είναι χάλια αλλά εννοείται θα ποιούμε τον καφέ έξω χαζεύοντας τα κάρτ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 9, 2016 #231 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Δείτε αν εχει event. Αν εχει πάμε για καφέ γιατί και ο καφές θα ναι καλύτερος και παίζει να εχει είσοδο το καρτοδρομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #232 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος uhu έγραψε: Δείτε αν εχει event. Αν εχει πάμε για καφέ γιατί και ο καφές θα ναι καλύτερος και παίζει να εχει είσοδο το καρτοδρομο. Πήρα τηλ , δεν έχει event. Έκανα ένα Poll με τις επιλογές μας (βάλτε μία να δούμε τι θέλουν οι περισσότεροι). Φαντάζομαι ότι κ να βγεί, αρκεί να βρεθούμε κάπου. http://doodle.com/poll/xqs6g8whs6ifdegd Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 9, 2016 #233 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Μόλις τώρα, το μέλος liakjim έγραψε: Έκανα ένα Poll με τις επιλογές μας (βάλτε μία να δούμε τι θέλουν οι περισσότεροι). Φαντάζομαι ότι κ να βγεί, αρκεί να βρεθούμε κάπου. http://doodle.com/poll/xqs6g8whs6ifdegd PS τα καρτάκια είναι τάφος. Ο πιο αδύνατος κερδίζει... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 9, 2016 #234 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Τελικα η μινι εκδρομη που ειχε κανονιστει ισχυει, οποτε δε θα μπορεσω αυριο. ΥΓ. θα παρει και τη φωτογραφικη του ο Ιασονας, οποτε ενας λογος παραπανω για να μην ερθω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 9, 2016 #235 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Αύριο το πρωί κάπου έχω να πάω, αλλά 12 τελειώνω και μάλλον θα σας έρθω. Για αυτό ψήφισα και τα 2 στο poll. Αν πάτε πρώτα για καφέ και μετά Καρτόδρομο θα σας πετύχω μετά τις 12μιση, μάλλον κατ' ευθείαν στον Καρτόδρομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2016 Author #236 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 αν πάτε καρτ Καλά να περάσετε.Ίσως ερθω στον καφέ μονο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #237 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 αν πάτε καρτ Καλά να περάσετε.Ίσως ερθω στον καφέ μονο 4-4 ισοπαλία ως τώρα. Εξάλλου και στο καρτοδρομιο , στον καφέ του θα είμαστε ( που δεν ξέρω πως είναι ) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2016 Author #238 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Δεν ειναι θεμα του ιδιου του καφε αλλα δε συμφωνω με το μερος.Αν πατε ολοι εκει αναγκαστικα θα ακολουθησω.Αλλα σαφως δε θα μπω σε καρτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Απρίλιος 9, 2016 #239 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Παιδιά, και ο Παναγιώτης που έριξε αρχικά την ιδέα, είπε ότι δεν πολυ-γουστάρει cart. Ας πιουμε εναν καφε σαν άνθρωποι και μετά άμα θέλουμε πάμε και στο kartodromo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 9, 2016 #240 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 1 hour ago, GoMaR said: αν πάτε καρτ Καλά να περάσετε.Ίσως ερθω στον καφέ μονο What he said 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts