Jump to content

Recommended Posts

Δεν το σκέφτηκα! Εντάξει το δικό μου το έχεις δει. Το άλλο, μπες στο Dirt-E30 να το δεις!

• Like 2
  • 1 month later...
(edited)

Ζέστανε πλέον για τα καλά και είναι επιτακτική η ανάγκη να αφήσουμε λίγο τις τιμονιέρες μας για να βρεθούμε για ένα καφεδάκι (ή μια μπυρίτσα)! Ρίξτε προτάσεις για μέρος  και μέρα (και ώρα αν θέλετε) και αποφασίζουμε!

Η δικιά μου πρόταση: Τετάρτη 01/06/16 απόγευμα στο Maamaya στη Πεύκη στο κολυμβητήριο (το παλιό flocafe) να καλωσορίσουμε και το Καλοκαίρι!

Εννοείται ότι είναι όλοι προσκεκλημένοι αλλά θα "χτυπήσω" το καμπανάκι στους ποιο πιθανούς "πελάτες"... @GoMaR @liakjim @wargasm @geovas77 @uhu @gchristod @wolves  @GeoF1 @Lazy Dog @djkostas @troffeo @thazio @cpgr(Αθηναίος?) @fuz10n @spyder(Αθηναίος?) @PetrosD

Ουπς, ξέχασα τον @sstav:D

Έγινε επεξεργασία από Aris Teidis
  • Like 2

Τετάρτη απόγευμα δεν μπορώ  γιατί πηγαίνω τη μικρή σε μάθημα, γενικά καθημερινές δύσκολο το βλέπω γιατί μαζεύεστε και στα ΒΠ και έχω να κάνω δρόμο για να ανέβω προς τα εκεί.

Κυριακή πρωί είναι η καλύτερη ώρα για μένα.

• Like 1

Θα φορεσουμε μαγιω για βουτια ; :hehe:

Οτι θελετε , οποτε θελετε..ειμαι ευκολος :p

Ας αποφασισουν οι πιο δυσκολοι.

• Like 1

Πείτε εσείς και 99% είμαι μέσα

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Δύσκολο ως απίθανο για μεσοβδόμαδα, κι εγώ μάλλον μόνο Κυριακή πρωί/μεσημεράκι μπορώ να είμαι άνετος.

Την Τετάρτη 1/6, 99% θα είμαι μέσα για ότι θέλετε.

Εννοείται μετά τις 19:30 και δεν έχω πρόβλημα σε όποια περιοχή κανονίσετε!

• Like 1

ε ολο και καποιος @gchristod θα εμφανιστει την Τεταρτη..Το κλεινουμε ;; 
@wolves @GeoF1 @fuz10n @uhu @spyder @Lylankor  @Lazy Dog @Thodoris1884 (λεμε τωρα) ??

(Αρη πρεπει να αποφασισουμε την ημερα  για να ξερω ποτε να παω να παρω τη πλαστικουρα σου :p )

Μόλις τώρα, το μέλος GoMaR έγραψε:

ε ολο και καποιος @gchristod θα εμφανιστει την Τεταρτη..Το κλεινουμε ;; 
@wolves @GeoF1 @fuz10n @uhu @spyder @Lylankor  @Lazy Dog @Thodoris1884 (λεμε τωρα) ??

(Αρη πρεπει να αποφασισουμε την ημερα  για να ξερω ποτε να παω να παρω τη πλαστικουρα σου :p )

Το κλείνουμε το κλείνουμε!

Σόρρυ παίδες, καθημερινές για μένα πλέον είναι γενικά δύσκολο και ειδικά Τετάρτες αδύνατον. Σαββατοκύριακα είναι βολικότερα. Θα τα πούμε στην επόμενη συγκέντρωση, να έχω ξαναρχίσει κιόλας το άθλημα γιατί η τιμονιέρα παρότι ήρθε μέχρι ώρας μόνο μαζεύει σκόνη. 

• Like 2
πριν 11 λεπτά, το μέλος gchristod έγραψε:

γιατί η τιμονιέρα παρότι ήρθε μέχρι ώρας μόνο μαζεύει σκόνη. 

Δεν πειραζει, αστην να συνηθίζει στην σκονη που θα τρως μολις ξαναρχισεις το αθλημα :hehe:

• Like 2

Παιδια και εγω δυσκολο αυτες τις 2 βδομαδες γενικα, καθως σαββατο παντρευομαι, και τρεχω οσαν το π$%^η...

Αν πατε καλα να περασετε!

• Like 8

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο γαμο εχουμε!!!!

Κατσε να πω την κλασσικη ατακα..

Το σκεφτηκες καλα Γιωργη??? :p

Με το καλο.

Τεταρτη παιζει δυνατα!!

• Like 1
4 minutes ago, wargasm said:

Παιδια και εγω δυσκολο αυτες τις 2 βδομαδες γενικα, καθως σαββατο παντρευομαι, και τρεχω οσαν το π$%^η...

Αν πατε καλα να περασετε!

Μην ανησυχείς ρε θα φέρω κασετόφωνο,θα φωνάξουμε την σερβιτόρα και θα πατήσεις το "play"

• Like 1