uhu Απρίλιος 9, 2016 #241 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Δεν ειναι θεμα του ιδιου του καφε αλλα δε συμφωνω με το μερος.Αν πατε ολοι εκει αναγκαστικα θα ακολουθησω.Αλλα σαφως δε θα μπω σε καρτ. Γιατί ρεϊ. Η πίστα είναι πολύ όμορφη. Ευρωπαϊκων προδιαγραφών. Νομίζω πως χαράχτηκε απο γερμανό και εμείς εδω οι μπογιατιότες είμαι πολύ περήφανοι γι αυτήν!!! Και πιο τάπα ακόμα απο τον Καμιτσάκη, μάλλον με reversed φορά Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #242 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 πριν 28 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: What he said Ωραία, ρίξε ψήφο στον καφέ και έκλεισε!!! http://doodle.com/poll/xqs6g8whs6ifdegd#table Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Απρίλιος 9, 2016 #243 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 12 minutes ago, uhu said: Γιατί ρεϊ. Η πίστα είναι πολύ όμορφη. Ευρωπαϊκων προδιαγραφών. Νομίζω πως χαράχτηκε απο γερμανό και εμείς εδω οι μπογιατιότες είμαι πολύ περήφανοι γι αυτήν!!! Η χάραξη της πίστας καλή είναι! Αλλά... Η άσφαλτος είναι λιωμένη (από τα αυτοκίνητα) και τα νοικιάρικα σάπια ... ή μάλλον χειρότερα κι από σάπια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #244 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Κώστα θα έρθεις? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Απρίλιος 9, 2016 #245 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 2 minutes ago, liakjim said: Κώστα θα έρθεις? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δουλεύω Κυριακή απόγευμα. Αν και το σκέφτομαι, αν υπάρχει πιθανότητα να πείσω τον @PetrosD να με κάνει βόλτα!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2016 Author #246 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) μλκ Κωστα...δεν εχεις δικιολογιες τωρα!!!! Ενας λογος παραπανω η μπεμπα του Πετρου 56 minutes ago, djkostas said: Η χάραξη της πίστας καλή είναι! Αλλά... Η άσφαλτος είναι λιωμένη (από τα αυτοκίνητα) και τα νοικιάρικα σάπια ... ή μάλλον χειρότερα κι από σάπια! Ακριβως για αυτο! Και οχι δε τους χαριζω 10-20Ε η ποσο εχουν για 10-15λεπτα..Το θεωρω κοροιδια.Σε γρηγορα καρτ εννοειται μεσα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #247 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Ωραία, έκλεισε για την καφετέρια αύριο 11:00 . @panosdimp, φαντάζομαι το είδες που είναι. Τον @Lazy Dog ποιος θα τον πάρει? @Aris Teidis εσύ? @wargasm εσύ? (σου χρωστάω και καφέ από τα λεφτά του ts). @GeoF1? @kyr..? @thazio? @troffeo ? @socratis_7 @Thodoris1884 ? @fuz10n ? @Stathis1 Ιάσονα φέρε κάμερα!!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από liakjim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2016 Author #248 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) ο lazy ολο λεει για car pooling αλλα δε γραφει μερος που μενει O Σωκρατης ειναι βολο O @Thodoris1884 δε μπαινει TS , θα ερθει και για καφε ; @thazio μου χρωστας ενα κυπελο.χαχα Εννοειται θα φερω καμερα! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 9, 2016 #249 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Αγια Παρασκευη...κ οι πετρες το ξερουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stathis1 Απρίλιος 9, 2016 #250 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Θα προσπαθήσω να είμαι εκεί αλλα έχει πέσει πολύ δουλειά και δεν υπόσχομαι. Επίσης μπορεί να βρέξει αύριο, έχετε έτοιμα τα βρόχινα ελαστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Απρίλιος 9, 2016 #251 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Αύριο θα έρχομαι από Θρακομακεδόνες με τη γυναίκα παρέα μαλλον, ειναι δύσκολο για Αγία Παρασκευή... :/ αν δε βρεθεί κάποιος που να βολεύει, θα δούμε μήπως κανω καμία καταδρομικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 9, 2016 #252 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Ok! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #253 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 @Lazy Dog βρήκες τρόπο? Γιατί δεν βγαίνεις με μετρό στον Ελαιώνα κ να σε μαζέψει όποιος ανεβαίνει από Ε.Ο.? Ή με ηλεκτρικό Καλλιθέα για Ιάσονα? Υπάρχουν λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Απρίλιος 9, 2016 #254 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Τελικά που θα πάμε αποφασίσαμε; Έντεκα η ώρα να είμαστε εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 9, 2016 #255 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 πριν 19 λεπτά, το μέλος geovas77 έγραψε: Τελικά που θα πάμε αποφασίσαμε; Έντεκα η ώρα να είμαστε εκεί; Ναι Γιώργο , στο Saint Etienne Cafe , στις 11:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 9, 2016 #256 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 (edited) Το εγραψα εξαρχης Δημητρη, "αν περασει καποιος απο δω κοντα". Δεν ειμαι για να περπαταω πολυ, κ το μετρο απο εδω ειναι 20 λεπτα δρομος Have fun, next time(που θα εχω κ μεταφορικο) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 9, 2016 #257 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Στείλε με pm οδό κ αριθμό από όπου θα σε παραλάβω να τα βάλω στο gps στείλε ακόμα κ τον αριθμό του κινητού σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 9, 2016 #258 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Ευχαριστω Πανο, αλλά δεν προκειται να σε "χωσω" ετσι...(η σκεψη μετραει) Θα δω μηπως κ τσιμπησω το rallye του κολλητου(μπαινει ανετα κ στην πιστα μαζι με τα καρτ ) Αν δεν, ειπαμε next time 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 9, 2016 Author #259 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 λέγε ρε που είσαι και έρχομαι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Απρίλιος 9, 2016 #260 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Ευχαριστω Πανο, αλλά δεν προκειται να σε "χωσω" ετσι...(η σκεψη μετραει) [emoji4] Θα δω μηπως κ τσιμπησω το rallye του κολλητου(μπαινει ανετα κ στην πιστα μαζι με τα καρτ ) Αν δεν, ειπαμε next time Lazy περνάω κι εγώ, δεν είναι κόπος, εκεί κοντά είναι η δουλειά που πάω κάθε μέρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts