Lazy Dog Μάρτιος 16, 2016 #181 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 (edited) Γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος @Aris Teidis Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 16, 2016 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 16, 2016 #182 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 πριν 7 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: Να τιμησετε τον χωρο που σας παρεχει στεγη για τους αγωνες μας! Μαλλον το αντιθετο ισχυει, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα... παμε παρακατω... Αυτο το πσκ ειναι λιγο φορτωμενο. Παρασκευη γενεθλια το βαπτιστηρι, σαββατο γιορτη ο μικρος (μην ξεχασετε να ευχηθειτε στον θοδωρη το σαββατο) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάρτιος 16, 2016 #183 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2016 Είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου οπότε το πιθανότερο να τα καταφέρω να έρθω 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 17, 2016 #184 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2016 Ρίχτε ένα Ναι/ίσως εδώ όσοι είστε διαθέσιμοι για να υπολογίζω τα άτομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάρτιος 18, 2016 #185 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 Τί ώρα θα σκάσετε μύτη οι simracakides σήμερα, εγώ όπως τα βλέπω κατα τις 19:30 θα είμαι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 18, 2016 Author #186 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2016 άντε ωραία!! Και εγώ τέτοια ώρα λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 3, 2016 #187 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2016 Subscribed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 8, 2016 #188 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Το Σ/Κ ανεβαίνω Αθήνα υπάρχει πιθανότητα ( ως εκ τούτου μην αλλάξετε το πρόγραμμά σας) την Κυριακή το πρωί να έχω χρόνο για καφέ . Θα ενημερώσω από εδώ το Σάββατο το βράδυ ,είναι κανείς διαθέσιμος? @GoMaR @liakjim @gchristod @Aris Teidis @wolves κλπ ? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Απρίλιος 8, 2016 #189 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Δεν εγινα tag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 8, 2016 #190 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 πριν 2 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: Το Σ/Κ ανεβαίνω Αθήνα υπάρχει πιθανότητα ( ως εκ τούτου μην αλλάξετε το πρόγραμμά σας) την Κυριακή το πρωί να έχω χρόνο για καφέ . Θα ενημερώσω από εδώ το Σάββατο το βράδυ ,είναι κανείς διαθέσιμος? @GoMaR @liakjim @gchristod @Aris Teidis @wolves κλπ ? Δεν χάνονται τέτοια γεγονότα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Απρίλιος 8, 2016 #191 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Εννοείται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 8, 2016 #192 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Μετά τις 12μιση μπορώ κι εγώ. Δεν τα είπαμε καθόλου στην πίτα. Δεν είχα βέβαια να πω και τίποτα, έπειτα ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 8, 2016 #193 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Μέσααααααααααααααααα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 8, 2016 #194 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Υπαρχει η πιθανοτητα εκδρομουλας την Κυριακη. Θα το γνωριζω σιγουρα το απογευμα, μαξ αυριο πρωι... Αλλιως φυσικα και ειμαι μεσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 8, 2016 #195 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Εδωσα το αυτοκινητο για αποσυρση κ μεχρι να ερθει το αλλο που αγορασα ειμαι πεζο 2χ2 Αν(λεω αν) υπαρξει καποιος που θα περασει καπου κοντα απο Αγ. Παρασκευη κ θελει να με εξυπηρετησει ειμαι σιγουρα μεσα Σε αλλη περιπτωση εξαρταται απο το αν θα ποναω ή οχι(εχει περπατημα απο το σπιτι μεχρι τον κοντινότερο σταθμο)... Αν ειμαι καλεσμενος εννοειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 8, 2016 #196 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 πριν 22 λεπτά, το μέλος GeoF1 έγραψε: Δεν εγινα tag Eίσαι μέσα στα κλπ βρε ! Πείτε που θα συναντηθούμε εσείς που ξέρετε καλύτερα ,αν βολέυει κάπου κοντά στον lazy αλλιώς πάω και τον παίρνω εγώ, Κυριακή είναι πρωί θά ναι δεν νομίζω νά χει κίνηση που την απεχθάνομαι . Από πλευράς ώρας νομίζω μέχρι 11.30 να βρεθούμε γιατί μετά έχω οικογενειακό τσιμπούσι και τα 265 km της επιστροφής ,να προλάβω να τρέξω και στο gatherings το βράδυ μη με φτάσει ο Δημήτρης στο πρωτάθλημα που δεν μετράει κανείς παρά μόνο εγώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 8, 2016 #197 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 @Lazy Dog αν γινει η συναντηση και δε φυγω τελικα, θα σε μαζεψω εγω ρε.... Να πουμε και στον @sstav που ειναι εκει τριγυρω και αυτος; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Απρίλιος 8, 2016 #198 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 (edited) δε θελω να το χασω αυτο! Και ας μη tagαριστικα... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2016 από wargasm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Απρίλιος 8, 2016 #199 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Ναι βρε σε πειραζω. Μακαρι να τα καταφερω να σας γνωρισω! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Απρίλιος 8, 2016 #200 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Αναμένω λεπτομέρειες και εγώ, βασικά και ο Πάνος να μην τα καταφέρει τελικά δεν εμποδίζει κάτι τους υπόλοιπους να πάμε για ένα πρωϊνό καφεδάκι αν και εγώ θα προτιμούσα νωρίς το Πρωϊ για να περάσω οικογενειακά το μεσημέρι. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts