Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Καλά κάτσε να ξεκολλήσουμε από την κίνηση:p

post-30865-0-38727500-1447864922_thumb.p

Έγινε επεξεργασία από GoMaR

Δεν προλαβαίνω να έρθω. Αν το ήξερα από χθες θα τα είχα κανονίσει αλλιώς.  Καλά να περάσετε.

• Like 1

Δεν προλαβαίνω να έρθω. Αν το ήξερα από χθες θα τα είχα κανονίσει αλλιώς. Καλά να περάσετε.

Αχ αυτό το rfactor... ???

Θα πάει κανείς στις 7? Ή θα είμαι μόνος μου αν ξεκινησω τώρα???

Αχ αυτό το rfactor... ???

Μολις πάρκαρα.

Σε 5-10 είμαι εκει,.

Θα κραταω ένα τριαντάφυλλο...

Χαχαχα, εγώ μια g27 [emoji14]
  • Like 2

Σε 5' είμαι εκεί

Εξω κάθομαι δίπλα στην πισίνα, φοράω ένα μπεζ μπουφάν και μελαγχολικό βλέμμα [emoji14]

Αχ αυτό το rfactor...

Καμία σχέση ρε τρελέ χαχαχαχα

• Like 1

Εκατσε babysitting γιατι η σύζυγος ειναι off με αυχενικο. Κριμα. Εχω και γω μελαγχολικο βλεμα [emoji14]

• Like 2

Παιδια στο θεμα μπορουμε να παιξουμε κ μεις μπαλα για τους δικους μας καφεδες η μηπως να ανοιξουμε ακομα ενα θεμα ?? :p  :p

Παιδια στο θεμα μπορουμε να παιξουμε κ μεις μπαλα για τους δικους μας καφεδες η μηπως να ανοιξουμε ακομα ενα θεμα ?? :p  :p

οτι πει ο @sstav, :hehe:

• Like 4

Σουπερ ηταν ! χαρηκα που ξανα βρεθηκαμε με τα παιδια.Ειχαμε και νεα μελη.Την επομενη φορα πιο πολλοι!

• Like 4

Πολύ ωραία και ζεστή ατμόσφαιρα - παρ' όλα αυτά ξεπάγιασα δίπλα στη πισίνα... :fie: Κρίμα που δεν τα καταφέρατε οι υπόλοιποι.

Κυριάκο και Γιάννη την επόμενη εβδομάδα έχουμε Fanatec test ride. @wolves Κώστα και εσύ! Θα φτιάξω ένα ΠΜ να τα κανονίσουμε εκεί!

• Like 5

Μην κάνετε το λάθος. Ποιος επιστρέφει μετά στις απλές...

Ποσο μαλλον, ουτε στις απλες.... :(

• Like 1