quickaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2015 (edited) Καλησπέρα συναγωνιστές! Πρόσφατα (καμιά βδομάδα) αναβάθμισα σε x99 πλατφόρμα και i7 5820k.Ψάχνω να βρω αν είναι νορμάλ οι θερμοκρασίες που μου δίνει.Με 23 βαθμούς ambient πέρνω 33 idle και 54 full load σε stock ρολόγια με μια dark rock pro 3. Έχει κάποιος παρόμοιο setup να με βοηθήσει?Η ανησυχία μου έχει να κάνει με το χαζό και δύσκολο installation της ψύκτρας η οποία ποτε δεν ξέρεις αν έχει κάτσει καλά ή αν εγω εχω βάλει σωστήποσότητα θερμοαγώγιμης. Τα φώτα σας θα με βοηθούσαν πολύ να μην τη ξαναξηλώσω! Μιλάμε για μεγάλο μανίκι!!!... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2015 από quickaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Οκτώβριος 15, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Κοντά στους 24 ambient, με ανεμιστήρα στις ~900 πάνω στην megahalems revB stock adaptive volt (1.03 load, ~0.76 idle) @3.9/3.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts