ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2015 (edited) Πώς μπορώ να βάλω κωδικό ή να ιδιωτικοποιήσω ένα φάκελλο που δημιούργησα στο mediafire; Το θέλω για να ανεβάζω υλικό για τους μαθητές μου, αλλά χωρίς να μπορούν άλλοι να το βλέπουν. Επίσης είναι καλή λύση σε περίπτωση που τελικά τα μαθήματα δεν ξεκινήσουν ποτέ και δε θέλω να δώσω όλο το υλικό στους πρώην υποψήφιους μαθητές μου. Ήδη έκανα την πατάτα για εξ αποστάσεως μάθημα και μάλλον δεν το βλέπω να ευοδώνει γιατί δήθεν δε βολεύει το skype και δε συμμαζεύεται. Μετέφερα το φάκελλο στα απορρίμματα, αλλά με το σύνδεσμο που έστειλα είναι και πάλι ορατός, οπότε αναγκάστηκα να τον διαγράψω. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2015 από ΣτοΠαραΠεντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 16, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 ζιπαρε τον φάκελο με κωδικό ξεκλειδώματος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Οκτώβριος 16, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Σωστός! Το winrar κάνει γι'αυτήν τη δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts