Darap21 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2015 Λοιπόν επειδή δεν έχω βγάλει άκρη με τα προγράμματα για record στα παιχνίδια ανοίγω αυτό το θέμα για προτείνεται και εσείς σαν ποιο έμπειρη τα προγράμματα που πιστεύεται ότι καλα.. Εγώ μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει το fraps και το plays.tv Το fraps ειναι πολύ καλό αλλά με κρασάρει το παιχνίδι..Το plays.tv και αυτό ειναι πολύ καλό αλλά κάνει εγγραφή μόνο του και δεν μπορώ να κάνω εγω πατώντας το κουμπί..Για πείτε προτάσεις η λύσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 15, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 (edited) Το raptr που χρησημοποιεί το codec που έχει πανω η gpu σου και είναι από το λένε πολύ εύκολο στην χρήση, το έχεις δοκιμάσει;Πριν το shadowplay τα 2 παρακάτω με είχαν αφήσει πολύ ικανοποιημένο.Dxtory + lagarith codec (ή άλλο ανάλογα τις ανάγκες)Ή ΟΒS που κάνει τα πάντα αν κατσεις να ασχοληθείς Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2015 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 15, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Δεν εχω καταλάβει πως λειτουργεί αυτο το raptr..Έχω πάει στης ρυθμίσεις έχω κάνει κάτι αλλαγές αλλά μάλλον αυτό κάνει record σε παιχνίδια που κάνει optimize...Θα δοκιμάσω και κανένα απο αυτα που είπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 15, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 https://obsproject.com/Υποστηρίζει και Mantle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 15, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Το έκανα με το raptr αλλα αυτό κάνει εγγραφή ήχου απο το μικρόφωνο και ακούγεται και ακούγονται και τα κουμπιά και η φωνή μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 15, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί το plays.tv??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 15, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Εχω κατεβάσει το obs αλλα δεν κάνω κάτι σωστά..είδα και τα βίντεο στο ίντερνετ..Πατάω να κάνω record και όταν πάω να δω το βίντεο το βίντεο στα 2 δευτερόλεπτα κολλάει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
platonas Οκτώβριος 16, 2015 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Το έκανα με το raptr αλλα αυτό κάνει εγγραφή ήχου απο το μικρόφωνο και ακούγεται και ακούγονται και τα κουμπιά και η φωνή μου... Εχει επιλογη στις ρυθμισεις να απενεργοποιησεις μικροφωνο , webcam και game sounds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Οκτώβριος 16, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Εντάξει αυτά τα βρήκα..Κάτι άλλο..Το plays.tv ειναι η εφαρμογή που κάνει την εγγραφή..??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 19, 2015 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2015 Το shadowplay πάντως ,αν έχεις nvidia της τελευταίας τριετίας ,ειναι σούπερ light και μη παρεμβατικό . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts