Cipioner Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2015 Kανωντας μια σαρωση στον υπολογιστη με το hitman pro, μου βγαζει συνεχως το γνωστο προγραμμα ytd video downloader, σαν μολυσμενο αρχειο, λοιπον το ξανακατεβαζω απο την επισημη ιστοσελιδα, το αρχειο exe, το ανεβαζω απευθειας στο virustotal και ιδου τα αποτελεσματαΓιατι μπορει να συμβαινει αυτο, σε ενα απο τα γνωστοτερα προγραμματα της κατηγοριας του και οχι μονο, η πως το εξηγει καποιος;YΓ: Το αρχειο exe, μου βγαζει μολυσμενο, το αρχειο exe στο φακελλο programm files μου βγαζει 3/56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 15, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 (edited) Γιατί πολύ απλά δε θα είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο που θα έχει spyware/adware μέσα κι ας είναι επίσημο.Εγώ χρησιμοποιώ το ***** που κατά την εγκατάσταση, σε ρωτάει τι "σαχλαμάρες" να βάλει κι αν προσέχεις τι πατάς, τότε τα βγάζεις όλα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2015 από rastafari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 15, 2015 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 (edited) **** και από εμένα. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2015 από rastafari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 15, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Nαι, τελικα το διεγραψα και εγκατεστησα το ****, ειναι παναλαφρο, λειτουργει μια χαρα, και χωρις κανενα περιορισμο, αλλα μου εκανε εντυπωση πως το αρχειο ενος τοσο γνωστου προγραμματος, ειναι full μολυσμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Οκτώβριος 15, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Είναι γνωστό οτι απαγορεύται το κατέβασμα των video από το youtube. Πληροφορίες για τον τρόπο όπως και τίτλοι προγραμμάτων αφαιρέθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts