nikonick Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2015 (edited) καλησπέρα σε όλους, έχω κάποια απορία για το ebay και παρακαλώ εάν ξέρει κάποιος ας μου πει θέλω να φέρω ένα computer από ebay γερμανίας και τα μεταφορικά για κύπρο μέσο dhl μου φαίνονται πολύ φτηνά euros 25 (βάρος 12 κιλά) μου είπαν ότι πρέπει να παο τελωνείο αλλα εγώ ξέρω ότι το dhl τα φέρνει στο σπίτι σου πιο ισχύει σας ευχάριστο Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 14, 2015 από nikonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 14, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2015 Εντός ευρωπαϊκής ένωσης δεν υπάρχει τελωνείο. Επομένως πιθανόν αυτός που σου είπε να μην γνωρίζει καλά τα πράγματα. Εκτός όμως αν ισχύει κάτι άλλο για την Κύπρο που δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 14, 2015 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2015 αν είναι από ευρωπαϊκή χώρα, μήπως εννοούσε ταχυδρομείο; Η DHL επειδή ανήκει στα γερμανικά ταχυδρομεία υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει αποστολή και η παραλαβή να γίνει μέσω του κυπριακού ταχυδρομείου χωρίς να στο φέρει σπίτι. Αν έχεις απορία καλύτερα τηλεφώνησε στην DHL Κύπρου μπας και ξέρουν να σου εξηγήσουν καλύτερα.Τελωνείο από ευρωπαϊκή χώρα, δε νομίζω. Να προσέξεις όμως γιατί μερικές φορές η αποστολή μπορεί να γίνεται από διαφορετική χώρα από την αγγελία. Αν ισχύει κάτι τέτοιο το αναφέρουν συνήθως στην ίδια την αγγελία, διάβασέ την καλά ώστε να σιγουρευτείς ότι η αποστολή θα γίνει όντως από χώρα της ΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 15, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 Και επισης υπαρχει μια μικρη περιπτωση να στο κρατησουν 1-2 μερες παραπανω στο τελωνειο και να πληρωσεις αποθηκευτικα τελη (οχι δασμους) κανα 3αρι ευρω, κατα την παραλαβη του αντικειμενου. Το πακετο θα στο φερουν στην δηλωμενη διευθυνση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Οκτώβριος 15, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 χαιρετώ όλους και πολλά ευχάριστο για τις απαντήσεις σας δυστυχώς στο ebay δε είναι όλα στα γερμανικα οποτε λίγα πράγματα καταλαβαίνωπάντως οι τιμές του ebay γερμανίας είναι παρα πολύ καλές τουλάχιστον σε είδη computersσας ευχάριστο ξανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 15, 2015 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 (edited) Στην κάθε σελίδα που μπαίνεις μπορείς να κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις translate to english. Όσον αφορά τις χαμηλές τιμές, όχι μόνο για το γερμανικό ebay, θέλει προσοχή. Να προτιμάς τους Top Rated Sellers Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2015 από pasjohn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Οκτώβριος 15, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2015 χαιρετώ όλους φιλε pasjohn σε ευχάριστο για την απάντησιν σου ο browser που έχω τώρα (maxthon3) έχει trnaslation οποτε θα το δοκιμάσω δεν ξέρω και πολλά το για ebay, απλός μου έχουνε πει να κοιτάζω εάν ο seller είναι πάνω από 90% positive Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Οκτώβριος 28, 2015 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2015 πάνω από 99% καλύτερα να λες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Νοέμβριος 2, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 φιλε petranevo σε ευχάριστο για την υπόδειξη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 2, 2015 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2015 99% τουλάχιστον και ταυτόχρονα και Top Rated Seller. Αλλά συνήθως οι Top Rated Seller έχουν 99+% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Νοέμβριος 4, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2015 καλησπέρα σε όλους εντάξει φιλε pasjohn θα το λάβω υπόψιν ευχάριστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts