pontium Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2005 Hi guys!! Μήπως ξέρετε μέχρι που μπορεί να πάει μια asus 9600xt με stock ψύξη;;Εδώ είναι κάπως αλλά θέλω να την ανεβάσω και άλλο αν γίνεται.....στα default είναι 500/600(300): Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Μάρτιος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Ριξε μια ματια εδω: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2033&highlight=9600ΥΓ.ειναι της gigabyte αλλα δεν ενοχλει πιστευω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάρτιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Με το RivaTuner εγώ είδα καλύτερους χρονισμούς από το Ati tools αλλά σίγουρα δεν πάω και για τα νούμερα του OverFlow. Κάτι σε όσο πιο δυνατό με το λιγότερο ρίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Πήγε μέχρι τα ΜΗz της υπογραφής μου....παραπάνω βγάζει artifacts........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Hi guys!! Μήπως ξέρετε μέχρι που μπορεί να πάει μια asus 9600xt με stock ψύξη;;Εδώ είναι κάπως αλλά θέλω να την ανεβάσω και άλλο αν γίνεται.....στα default είναι 500/600(300): εχει ενδειξη θερμοκρασιας? δεν θυμαμαι καλα? αν εχει πες μας τι θερμοκρασιες πιανεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.