LordOfRings Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2005 www.formula-windsurfing.gr/index.php του μλκες τους Τουρκους ,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Ρε τους μ*****ς τους Τουρκαλάδες! Πάνω τους αδέλφια χακεράδες...!!! Τι άλλο θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxetos1416003198 Μάρτιος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Για δες τα μόγγολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Πηραν κ Grantprix οι ασχετοι....Να δω πως θα γεμισει η πιστα,τσαμπα θα τα δινουν τα εισητιρια στο τελος οι ψωμολυσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 1, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 το site ειναι για μια κατηγορία windsurfing (formula),, οι άσχετοι θα νόμιαζαν οτι ειναι foruma για Furmula 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Μάρτιος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 στους τουρκους εμεις κανουμε τιποτα τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unreal Μάρτιος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 μαλλον οχι. Δεν θα υπαρχουν μαλλον πολλα ελληνικα Lameria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Μάρτιος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Ας τους μαζέψει κάποιος, μας μάθανε και το hacking οι Τουρκάληδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Προφανώς επειδή όλοι τους έχουν χεσμένους θέλουν να κάνουν και αυτά τα παιδάκια κάτι....Αν θέλουν ας κάνουν σε κανένα σοβαρό site και όχι σε ότι έχει την τέλος .gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάρτιος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Παρτε τα γιαταγανια σας(mouse) και τα κομπουρια σας(keyboard) και εμπρος αντρειωμενοι μου!!!Αντιποινα...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Μάρτιος 1, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Πηραν κ Grantprix οι ασχετοι....Να δω πως θα γεμισει η πιστα,τσαμπα θα τα δινουν τα εισητιρια στο τελος οι ψωμολυσες... Μαλλον εμεις θα τη γεμισουμε .... αφου οι δικοι μας δεν αξιώθηκαν να κανουν καμια πιστα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 1, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Fireknight Μαλλον εμεις θα τη γεμισουμε .... αφου οι δικοι μας δεν αξιώθηκαν να κανουν καμια πιστα ... 1000 φορες να παω Ιταλια ή Ουγγαρια φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Μάρτιος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Τι λέτε να τους κάνουμε μέσω των PC μας?Θ αξίζει ο κόπος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Μάρτιος 2, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Παιδιά δεν νομίζω ότι φταίνε οι Τούρκοι , για μένα φταίνε οι σχολές που βγάζουν όλους τους administrators και τους βαφτίζουν...... Microsoft certified τρεχα γύρευε.Οι περισσότεροι από αυτους το καλύτερο που μπορούν να κάνουν με σιγουριά είναι power on τα PC τους. Μόλις τελειώσουν την σχολή νομίζουν ότι έχουν γίνει "γα... και δέρνω" και ότι μπορούν να πιάσουν δουλειά στην ΙΒΜ σαν super consultants. Το 95% από αυτούς που έχω γνωρίσει , δεν ξανανοίγουν βιβλίο η περιοδικό να ξεστραβωθούν λιγάκι , είναι υπέρμαχοι του slogan "Με λένε λόλα και τα ξέρω ΟΛΑ"Το έχουμε καταντήσει αηδία με τους MCΤρεχαΓύρευε , αν ανέβω στην ταράτσα μου και φτύσω κάτω , κάποιον από δαύτους θα πετύχω. Για να μην πω για τις Ελληνικές εταιρίες που ψάχνουν μηχανογράφο λες και ψάχνουν για κλητήρα. "Οσο φτηνότερος τόσο καλύτερα" , αν είναι δυνατόν να του δώσουμε και τον βασικό , μπράβο μας , θα μας συγχαρεί το αφεντικό που κάναμε καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Μάρτιος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Samael 1000 φορες να παω Ιταλια ή Ουγγαρια φιλε μου Σιγουρα . Aπλα η Πολη παραμενει η πιο οικονομικη επιλογη για καποιον απο την Ελλαδα [sorry για το ψιλοΟΤ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάρτιος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Kαλητερα να δωσω 60ε παραπανω κ να μη τα δωσω στο ΜογγολιστανΑκου "Otodrom Istanbul"....... :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Μάρτιος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 το φθηνότερο grand prix για να δει έλληνας παραμένει αυτό της ουγγαρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.