asxetos1416003198 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2005 Θέλω να ασχοληθώ με κατέβασμα αρχείων μέσω torrents και έτσι εγκατέστησα το Azureus. Όταν πάω να κατεβάσω οτιδήποτε, βγαίνει το γνωστό κίτρινο προσωπάκι (όχι που δε θα έβγαινε) και λέει για NAT problem. Έχω σύνδεση μέσω LAN και το κακό είναι ότι δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης στο router. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια ports είναι συνήθως ανοιχτά και αν μπορώ να ρυθμίσω το Azureus ή κάποιο άλλο πρόγραμμα να κατεβάζει από αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxetos1416003198 Μάρτιος 2, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Βοήθεια κανένας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Ρωτα το admin του δυκτιου σου ή κανε port scanning στο router για να δεις ποια port ειναι ανοιχτα.Απο πανεπιστημιο μπαινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asxetos1416003198 Μάρτιος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Όχι δεν μπαίνω από πανεπιστήμιο. Πώς μπορώ να δω ποιά ακριβώς ports είναι ανοιχτά; Ρώτησα και μου είπαν πως δεν θα ανοίξουν επιπλέον ports. Για αυτό λέω αν γίνεται να ρυθμίσω το Azureus να κατεβάζει από τα ανοιχτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Κατεβαζεις το nmap πας start->run γραφεις cmd πας στο dir που εχεις το nmap και γραφειςnmap -vv -sS και την IP του ρουτερ και περιμενεις.Γιατι δεν ρωτας καλυτερα τον admin ποια ειναι ανοιχτα?Στο Azureus μπορεις να βαλεις οποια port θελεις πηγαινωντας View->Configuration->Serverεκει που λεει incoming TCP listen port. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.