amorphous Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2015 Θελω να αγορασω εξωτερικο σκληρο δισκο 500gb και διαθετω περιπου 50Ε. Απο αυτον αυτο που ζηταω ειναι να ειναι οσο το δυνατον πιο αξιοπιστος. Εχω κακες εμπειριες με bad sectors και με αδυναμες υποδοχες καλωδιου. Θα μου πειτε με 50Ε δε πας πουθενα, αλλα εστω τι ειναι καλυτερο σ αυτη την τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Οκτώβριος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Εδώ είσαι:https://www.skroutz.gr/s/3573627/Western-Digital-Elements-500GB.html να έχεις υπόψη σου πάντως οτί με 65€ υπάρχει ο ίδιος στο 1TB.https://www.skroutz.gr/s/3575573/Western-Digital-Elements-1TB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 12, 2015 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 (edited) Με τους εξωτερικούς WD έχουν παρουσιαστεί πολλά προβλήματα. Έχω διαβάσει αρκετά, αλλά και από προσωπική εμπειρία και όχι μόνο. Έχει ανοιχτεί πρόσφατο θέμα για εξωτερικό δίσκο και σωστά δώθηκε η απάντηση είναι να πάρεις έναν κανονικό 3.5 δίσκο και να τον βάλεις σε μια θήκη με usb. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Οκτώβριος 12, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Όλοι οι εξωτερικοί δίσκοι παρουσιάζουν κάποια στιγμή προβλήματα. Οι WD από εμπειρίες δικές μου και κοντινών προσώπων είναι οι πιο αξιόπιστοι πάντως. Η λύση σου είναι καλή, αλλά χάνει σε φορητότητα συν οτί θέλει σύνδεση με ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 12, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Ναι η φορητότητα είναι ένα πρόβλημα, αλλά αν χρήση αφορά backup σημαντικών αρχείων τότε θέλεις πιο σίγουρη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Οκτώβριος 12, 2015 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Πάρε ένα 2,5' CADDY / BAY drive (δεχεται μέχρι 1TB max.) καί βάλε μέσα όποιο δίσκο θέλεις εσύ... ακόμα και black caviar... Ελπίζω να έχεις balance 8-9 ευρώ στην PayPal SSD HDD Enclosure Disk Case 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorphous Οκτώβριος 12, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Η φοριτοτητα δυστυχως ειναι απαραιτητη αρα θα καταληξω στον WD αν και ξερω τι παιζει. Ειναι μονοδρομος.Σας ευχαριστω ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Οκτώβριος 12, 2015 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Η φοριτοτητα δυστυχως ειναι απαραιτητη αρα θα καταληξω στον WD αν και ξερω τι παιζει. Ειναι μονοδρομος. Σας ευχαριστω ολους Μα και η λύση που πρότεινε ο Spyros Mil με φορητόττητα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts