kazaboy Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2015 Καλησπέρα, λόγω της ευκαιρίας που μου παρουσιάστηκε για αγορά μιας MSI 980 (μεταχειρισμένη) σε πολύ καλή τιμή, ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά της για την εποχή που διανύουμε, σαν απόδοση δλδ και βέβαια την μεταπωλητική της αξία μετά από ένα εξάμηνο (λόγω της έλευσης των pascal). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Οκτώβριος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 ολα εξαρτώνται απο την τιμή αγοράς της κάρταςαπο εκεί και πέρα σίγουρα θα είναι αναβάθμιση από την 470 που έχεις (αν ισχύει η υπογραφή σου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Οκτώβριος 12, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Στα 380€ είναι η τιμή της. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 12, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Στα 380 έφυγες για αγορά. Για πασκαλ 1 χρόνο+ υπολόγιζε.Επίσης όλα εξαρτώνται (εκτός από την τιμή ) και από την χρήση που θα κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Οκτώβριος 12, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Στα €380 ειναι καλη τιμη για μια καρτα οπου εχει ακομα να δωσει αρκετα καλο gaming ........ Εγω ειχα την ιδια απορια και μολις "τσιμπησα" μια Zotac GTX 980 στα €400 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Οκτώβριος 12, 2015 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 380€ για οποιαδήποτε υλοποίηση της 980 είναι χάρισμα. Άμα δεν την πάρεις, πες μου εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts