Jump to content

Recommended Posts

Αξιζει πιστευετε η αγορα του; Σαν τιμη την ειδα κι εγω και οντως λεει πολυ. Αλλα θυμαμαι οτι και καποιοι 840 ειχαν ενα θεματακι αλλα και καποιοι 850.. Αν και για τους 850 νομιζω αφορουσε μονο χρηστες linux. Σκεφτομαι να στησω απο την αρχη νεο λειτουργικο και αυτος ο 120αρης να ειναι ταμαμ.

Ο 250αρης ειναι πολυ πιο vfm αυτή την εποχή ,με 50 % παραπάνω χρήματα ,παίρνεις 100% παραπάνω χωρητικότητα.

• Like 1

Σίγουρα ο 250άρης ελιναι vfm αλλά για όσους τα οικονομικά είναι στενά η τιμή του 12άρη είναι πολύ καλή.

Προσωπικά έχω πάρει τον 500άρη για το λάπτοπ, για να αποφύγω ιστορίες με candy. 

Μωρε ο χωρος ειναι το λιγοτερο που ενδιαφερει εμενα προσωπικα. Ηδη εχω 1,5tb +240gb του τωρινου ssd και πολλα απο αυτα δν χρησιμοποιουνται. Και απλα σκεφτηκα στον 120αρη να μοει λειτουργικο, antivirus και μερικες ακομα μικρες εφαρμογες και στον τωρινο ssd να μετακομισουν καποια games που παιζω συχνα. Και στο μηχανικο του 1tb να αφησω τα προσωρινα downloads και πιο "δευτερα" παιχνιδια... Απλα ρωτω αν εχουν εξαλειφθει τα μικροπροβληματακια που εχουν ακιυστει για τους samsung.