christaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9, 2015 Καλησπερα σε ολους αν καποιος γνωριζει μπορω να ακουω με dac απο τα ακουστικα αλλα το μικρόφωνο να το εχω στην καρτα ηχου,ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Κάτι τέτοιο εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 9, 2015 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Καλησπερα σε ολους αν καποιος γνωριζει μπορω να ακουω με dac απο τα ακουστικα αλλα το μικρόφωνο να το εχω στην καρτα ηχου,ευχαριστω. Ναι φιλε, αν θες πχ να το κανεις αυτο στο σκαιπ, στις ρυθμισεις επιλεγεις την αναλογη πηγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Οκτώβριος 9, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 εχω μια dx2 asus και τωρα θελω να παρω dac μονο για τα ακουστικα στο pc,αλλα το μικροφωνο ειναι ξεχωριστο.Θελω να ακουω απο το dac το παιχνιδι αλλα ταυτοχρονα να χρησιμ και το mic απο την καρτα ηχου, γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 9, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Το dac δεν θα σου προσφερει τιποτα καλυτερο στο παιχνιδι απο την xonar, ισα ισα στην d2x εχεις και καποια effect που σου δινουν virtual surround που αναλογως το παιχνιδι χρειαζεσαι, (την ιδια εχω)Οσον αφορα αυτο που ρωτας, λογικα γινεται ναι, παιζεις μπαλα απο τον πινακα ελεγχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 12, 2015 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 Το dac σε σχέση με μια consumer κάρτα ήχου θα προσφέρει κλάσεις ανώτερη ποιότητα ήχου ,εγω σε κάποια παιχνίδια που παίζω ,έχω σε ολα virtual surround ,καθώς συνήθως αυτό γίνεται μέσα στη μηχανη του game ,και ειναι ένα απλο παίξιμο με.τη stereo εικόνα ,δεν ξέρω αν X sonar δημιουργούν κάποιο επιπλέον effect .Αυτό που συνήθως δεν κάνουν τα dac είναι dts και τέτοια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Οκτώβριος 12, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 (edited) Το dac σε σχέση με μια consumer κάρτα ήχου θα προσφέρει κλάσεις ανώτερη ποιότητα ήχου ,εγω σε κάποια παιχνίδια που παίζω ,έχω σε ολα virtual surround ,καθώς συνήθως αυτό γίνεται μέσα στη μηχανη του game ,και ειναι ένα απλο παίξιμο με.τη stereo εικόνα ,δεν ξέρω αν X sonar δημιουργούν κάποιο επιπλέον effect .Αυτό που συνήθως δεν κάνουν τα dac είναι dts και τέτοια.το ξερω φιλε για αυτο κανω την αλλαγη αυτη και με στερεο ηχο το εχω και τωρα μιας και στο csgo που παιζω εχει χειροτερο ηχο με τα εφε για εμενα.Σκεφτομαι να παρω το filo e10k αν το εχει κανεις ας πει τη γνωμη του αν αξιζει. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2015 από christaras Link to comment Share on other sites More sharing options...
christaras Οκτώβριος 13, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2015 ολα οκ το πηρα και λειτουργει το mic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 14, 2015 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2015 Πηρες το Fiio τελικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts