Louris7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2015 Καλησπέρα. Πραγματικά είναι ένα ψυχαναγκαστικό "προβλημα" που δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όπως λέω και στο τίτλο για κάποιο λόγο, πλέον δεν με "ειδοποιεί" το κινητό όταν κάποιος στέλνει μήνυμα στο FB. Δεν κάνει αυτόν το χαραχτηριστικό ήχο παρά μόνο εμφανίζει το κοκκινάκι στο εικονίδιο της εφαρμογής. όλα ξεκίνησαν βασικά μετά απο μια αναβάθμιση που έκανε χθες. τουλάχιστον έτσι νομίζω. Έχω κάνει hard reset, εγκατάσταση ξανα των εφαρμογών. Σας παρακαλώ έχει κανείς να προτείνει κάποια λύση και τι στο καλό μπορεί να είναι; φίλος με το ίδιο κινητό, ίδια version στις εφαρμογές δεν έχει πρόβλημα. πραγματικά πάω "να σκάσω" που δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Οκτώβριος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Για να κάνει κάποιο ήχο, πρέπει να έχει οριστεί να το κάνει. Μήπως χάθηκε αυτή η σχέση? Μήπως διαγράφηκε ο ήχος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts