Jump to content

adsl έρευνα

kots

Recommended Posts

σκέφτομαι επιτέλους να βάλω adsl στο σπίτι και κάνω μια έρευνα αγοράς διότε δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο.

πάνω κάτω τι παίζει με τις τιμές? ποια εταιρεία να προτιμήσω? αυτό που με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι να βρω κάτι φθηνό.

υπάρχει περίπτωση με καμιά 50 ευρώ τον μήνα να καλύψω όλα τα έξοδα? (παγιο τηλεφώνου - isp κτλ)

Όλες οι εταιρίες παίζουν πάνω κάτω στην τιμή που αναφέρεις τον μήνα(παγιο τηλεφώνου - isp).Εγώ θα έλεγα forthnet χωρίς να σου πώ οτι κανείς άλλος δεν αξίζει.(μεγαλύτερο δίκτυο)

Τωρα αυτο τον καιρο κανω και 'γω καποα ερευνα αγωρας και νομιζω απο αξιοποιστια και οικονομια εχω καταλιξει στην Forthnet.

Ειμαι σε vivodi me 43 το μηνα αλλα απο ταχυτητες αστα να πανε

Οπως ειπε και ο GnG ειναι μια καρτα προπληρωμενου χρονου που κανει για συνδεσεις pstn - isdn - adsl(256 μονο).Τις πουλανε στα καταστηματα γερμανος και multirama.

Συμφερει πολυ και πιανω σχεδον παντα το 90-95% -μερικες φορες κατεβαζω με 31-32ΚΒ- των 32ΚΒ που δινει, ενω με την acn 384 που ειχα επιανα 80-85%.

Αρχική απάντηση από defiant

Οπως ειπε και ο GnG ειναι μια καρτα προπληρωμενου χρονου που κανει για συνδεσεις pstn - isdn - adsl(256 μονο).Τις πουλανε στα καταστηματα γερμανος και multirama.

Συμφερει πολυ και πιανω σχεδον παντα το 90-95% -μερικες φορες κατεβαζω με 31-32ΚΒ- των 32ΚΒ που δινει, ενω με την acn 384 που ειχα επιανα 80-85%.

Για να βάλεις μια τέτοια κάρτα σε dsl πρέπει νάχεις σύνδεση-μοντεμ- παγιο ΟΤΕ κλπ DSL και δεν γράφει Μονάδες το τηλέφωνο?

Για αναλύστε λίγο?

Χωρις ενεργοποιηση της adsl απο τον οτε δεν μπορεις να εχεις adsl.

Κανεις ενεργοποιηση απο οτε, διαλεγεις τι γραμμη θελεις, 384,512 ή 1024, για 384 που εχω πληρωνεις 20 ευρο μηνιαιο παγιο και 35 ευρο τελος ενεργοποιησης -μια φορα το πληρωνεις το τελος ενεργοποιησης-.

Μοντεμ εννοειται πρεπει να εχεις και οχι δεν εχει ουτε χρονοχρεωση -δεν καλει ΕΠΑΚ- ουτε ογκοχρεωση.

Ε τότε με 20 ευρώ πάγιο στον ΟΤΕ + 20 ευρώ για την χρονοκάρτα = 40 ευρώ το μήνα για DSL δεν είναι καλά?

Με την PSTN που έχω παραπάνω πληρώνω σύνολο.

Αλήθεια αφού είναι χρονοκάρτα πως δεν μετράει χρόνο?

και πάνω κάτω πόσο θα πληρώσω για να μου εγκαταστήσουνε τα εξαρτήματα που χρειάζομαι?

εννοώ το μόντεμ, και δεν ξέρω τι άλλο θέλει από τεχνικά.

@ARK Μια χαρα ειναι η τιμη και εισαι και συνδεμενος συνεχεια.

Η καρτα που λεω -NETKEY των 20 ευρω- διαρκει για ενα μηνα απο τη στιγμη που την ενεργοποιησεις.

@kots Στο www.ote-shop.gr θα βρεις τις πληροφοριες που χρειαζεσαι.

Καλυτερα να κανεις την εγκατασταση μονος σου, δεν ειναι τιποτα δυσκολο εκτος αν προτιμας να πληρωσεις και για την εγκατασταση τον τεχνικο -της πλακας- του οτε.

Αν θες να κανεις κατι γρηγορα και χωρις συναναστροφες με τον Οτε μπορεις να βαλεις ADSL in a box...το οποιο κοστιζει 175 και ειναι για τρεις μηνες ολα πληρωμενα...Επισης σου παρεχει κ modem και φιλτρο...

Απο την αλλη δεν εχει πολυ καλο modem για κατεβασμα απο P2P και αλλα τετοια,αλλα αν θες για surf και απλο download ειναι οτι πρεπει...;)

Εγω προσωπικα ειχα ADSL γραμμη απο τον ΟΤΕ (19,90+ΦΠΑ) και σαν ISP την Vivodi με 23.90+ΦΠΑ τον μηνα.

Εκανα την αλλαγη σε Forthnet με 1 παραπανω τον μηνα(24.90+ΦΠΑ) και ειδα το φως, το αληθινο.

οποτε τοταλ τον μηνα 19.90+24.90+ΦΠΑ=52,86 τον μηνα για ΟΤΕ+Forthnet 384/128.

Επισης ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VIVODI.

Ασε τα γιδια να πεθανουν απο την πεινα.

Εαν είσαι χαμηλά στα Ν.Προαστεια θα σου πρότεινα ACN kai OTEnet... Η μεν ACN παει αερα και ο δε ΟΤΕ σχεδον απροβληματιστα.. Forthnet που έχω δοκιμασει ειναι γρηγορη μεν αλλα οχι οπως ACN...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.