Papakitou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2015 Καλημερα, μπαινω στο ψητο κατευθειαν Θελω εναν εξωτερικο, και σκεφτομαι οτι στις ετοιμες λυσεις, οι δισκοι που βαζουν μεσα πολλες φορες ειναι αργοι, καμια σχεση με wd red, blue, , purple κλπ..Λογω αυτη της σκεψης , αξιζει τον κοπο να παρω εναν red, purple, blue και μια θηκουλα γυρω στο 20αρικο;Χωρητικοτητα 2 ή 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2015 Προσωπικά το έχω ξαναπει. ετοιμο εξωτερικό δεν αγοράζω ποτέ. Πέρα απο αυτό που είπες σκέψου το γεγονός κάτι να στραβώσει και να θες να τον βάλεις εσωτερικό στο pc μπας και καταφέρεις να πάρεις τα αρχεία. Και έχεις το δίλημμα . Εγγύηση ή αρχεία; Θα είναι κανονικός δίσκος μέσα ή θα είναι στυλ WD με κολλημένη πλακέτα πάνω στη θήκη μπλα μπλα. Οπότε αγόρασε χώρια θήκη με δίσκο κατα τη γνώμη μου και ας βγει λιγο πιο πάνω. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Οκτώβριος 7, 2015 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2015 Μονο για αποθηκευση τον θες; Εγω προτιμησα εναν wd elements 3 TB και δεν εχω κανενα παραπονο στο θεμα ταχυτητας. Βεβαια εγω τον χρησιμοποιω μια στο τοσο να τραβηξω ενα backup και μετα καθεται στο ραφι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 7, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2015 Αν τον θέλεις ως backup και όχι για να τον κάνεις βόλτες, τότε θα σου πρότεινα τη λύση του docking station. Εγώ μάλιστα επέλεξα ένα που έχει και e-SATA γιατί είναι σαφώς πιό γρήγορο από USB2.0. Τώρα βέβαια έχεις και την επιλογή του 3.0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 7, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2015 Προσωπικά το έχω ξαναπει. ετοιμο εξωτερικό δεν αγοράζω ποτέ. Πέρα απο αυτό που είπες σκέψου το γεγονός κάτι να στραβώσει και να θες να τον βάλεις εσωτερικό στο pc μπας και καταφέρεις να πάρεις τα αρχεία. Και έχεις το δίλημμα . Εγγύηση ή αρχεία; Θα είναι κανονικός δίσκος μέσα ή θα είναι στυλ WD με κολλημένη πλακέτα πάνω στη θήκη μπλα μπλα. Οπότε αγόρασε χώρια θήκη με δίσκο κατα τη γνώμη μου και ας βγει λιγο πιο πάνω. ναι για τους ιδιους λογους θελω και εγω να το κανω ετσι..Πειραζει αν βαλω green τοτε αφου με ενδιαφερει μονο η αποθηκευση; Αν τον θέλεις ως backup και όχι για να τον κάνεις βόλτες, τότε θα σου πρότεινα τη λύση του docking station. Εγώ μάλιστα επέλεξα ένα που έχει και e-SATA γιατί είναι σαφώς πιό γρήγορο από USB2.0. Τώρα βέβαια έχεις και την επιλογή του 3.0Για backup τον θελω, αλλα το dock δεν θα με βολεψει , θα τον μετακινω που και που..Ειχα ενα dock με ethernet της seagate και τον ξηλωσα και τον εκανα εσωτερικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 7, 2015 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2015 ψάξε orico 25au3 hdd enclosure usb3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 8, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2015 Τελικα μετα απο ψαξιμο απεκλεισα την green σειρα..Τι δισκο να παρω ρε παιδια 2τβ εσωτερικο;Δεν δινω λεφτα για black, ειναι πολλα..Αν παρω red και τον βαλω σε θηκη που θα εχει διακοπτη εννοειται, θα κλεινει μονος του ή μονο οταν τον κλεινω εγω; (που αυτο θελω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts