Qlim4X Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 πρην λιγο εγκατεστισα το zone alarm και με το που παω να ξανα μπο στο thelab μεσο του firefox ολα τα animation smiles δεν κουνιουντε με τιποτα εχει κανεισ καμια ιδεα τι να κανω ???
blkik Φεβρουάριος 28, 2005 #2 Φεβρουάριος 28, 2005 Πηγαινείς στην καρτέλα privacy και στο cokie control βάζεις την μπάρα στο mediumΕπίσης στην δίπλα καρτέλα (site list) πρέπει το thelab να είναι τσεκαρισμένο και στα τρία που έχει.
Qlim4X Φεβρουάριος 28, 2005 Author #3 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 00:38] Πηγαινείς στην καρτέλα privacy και στο cokie control βάζεις την μπάρα στο mediumΕπίσης στην δίπλα καρτέλα (site list) πρέπει το thelab να είναι τσεκαρισμένο και στα τρία που έχει. ειναι αλλα και παλι τιποτα δεν κανει
blkik Φεβρουάριος 28, 2005 #4 Φεβρουάριος 28, 2005 βάλτα στο off (privacy και αd -block) ένα απο αυτα τα δυο είναι
Qlim4X Φεβρουάριος 28, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από blkik βάλτα στο off (privacy και αd -block) ένα απο αυτα τα δυο είναι τζιφος παλι...........
kots Μάρτιος 1, 2005 #6 Μάρτιος 1, 2005 πέτα το κι εγκατέστησε το kerio firewall. είχα κι εγώ το zone alarm και μόνο προβλήματα μου δημιουργούσε. βρές και βάλε το παραπάνω προγραμματάκι. είναι δωρεάν και πάρα πολύ καλό.
Tsunami Μάρτιος 2, 2005 #8 Μάρτιος 2, 2005 Για δοκίμασε να βάλεις όλες τις μπάρες ασφάλειας στο medium.Βασικά το είχα και εγώ αλλά έβαλα Κέριο.Είναι πολύ καλό και πολύ παραμετροποιήσιμο.
Qlim4X Μάρτιος 2, 2005 Author #10 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από chriss Βαλε kerio ή sygate να ησυχασεις ok boys ελπιζω να κανει δουλια μπας και ησυχασω λιγο απο τους κηνδινους του νετ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.