Solid Snake Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 Το Metal Gear Solid 3:Snake Eater το καλυτερο μερος της θρυλικης σειρας, θα κανει την εισοδο του στα Ελληνικα μαγαζια τις 3-4 μαρτιου. Οσοι θελουν να το προπαραγγειλουν μπορουν απο το πλαισιο(οπως εκανα και εγω!!) :jump: :jump:
vdeseris Μάρτιος 6, 2005 #3 Μάρτιος 6, 2005 paokkerkir γράφουμε ΜΟΝΟ με ελληνικούς χαρακτήρες και φυσικά οποιαδήποτε συζήτηση για warez απαγορεύεται. Δεν θα σου ξαναγίνει άλλη παρατήρηση για τα greeklish. Απλά θα διαγράφονται τα post σου...
alex_000 Μάρτιος 6, 2005 #6 Μάρτιος 6, 2005 To Πήρα χτές , έχει φοβερά γραφικά (για PS2) και πολυυυ cutscene οπως όλα τα metal gear. Κατα τα άλλα δεν μπορεσα να παίξω πανω απο 5 λεπτά γιατι ο αδερφός μου δαγκώνει όποιον πλησιάσει στα 2 μετρα το playstation.
Solid Snake Μάρτιος 6, 2005 Author #7 Μάρτιος 6, 2005 Το τερματισα προχτες.Απλα το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει στο PS2:worship: :worship: :worship: Ειναι πολυ δυσκολο ακομα και στο very easy,ειναι μεγαλο σε διαρκεια και εχει καταπληκτικο σεναριο.
paokkerkir Μάρτιος 8, 2005 #8 Μάρτιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris paokkerkir γράφουμε ΜΟΝΟ με ελληνικούς χαρακτήρες και φυσικά οποιαδήποτε συζήτηση για warez απαγορεύεται. Δεν θα σου ξαναγίνει άλλη παρατήρηση για τα greeklish. Απλά θα διαγράφονται τα post σου... Για τα warez δεν το ηξερα. Για τα greeklish συγγνωμη, εχεις δικιο.
johnnymous Μάρτιος 9, 2005 #9 Μάρτιος 9, 2005 το τερμάτισα στο normal σε 17 ώρες. Σκέτη πορωση...Ειδικά εκεί με τον sniper....
FrOsT Μάρτιος 9, 2005 #11 Μάρτιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από daospi Υπάρχει περίπτωση να βγει και σε PC; Συνήθος τα Metal gear βγένουν και για pc αργότερα...
Solid Snake Μάρτιος 10, 2005 Author #12 Μάρτιος 10, 2005 Ναι ομως δεν αξιζει να το αγορασεις γιατι ειναι πολυδυσκολος ο χειρισμος ακομα και με joypad.....
alex_000 Μάρτιος 10, 2005 #13 Μάρτιος 10, 2005 Οποιος χρησιμοποιεί pc βείσκει το πληκτρολόγιο/mouse το πιο άνετο χειριστήριο. Το metal gear 2 και τα GTA μια χαρά παίζαν σε pc ενώ είχα πρόβλημα προσαρμογής σε Ps2
Tsunami Μάρτιος 11, 2005 #14 Μάρτιος 11, 2005 Όχι πάντα ’λεξ.Δοκίμασε να παίξεις PES 4 με keyboard και μετά με gamepad και θα με θυμηθείς...
zyx Μάρτιος 11, 2005 #15 Μάρτιος 11, 2005 να πω και εγω κατι...? και εγω ειχα προβλημα προσαρμογης στο xbox που επαιζα σε εναν φιλο. αλλα πιστευω οτι το metal gear εστω το 2 που επαιξα μπορουσαν να το κανουν πολυ καλυτερο σε πολλες περιπτοσεις δεν μπορουσα να δω τον χωρο γυρο μου. εμενα με δυσκολεψε πολυ ο χειριζμος του. οπως και το silent hill παλι και εκει ειδα οτι ειναι παιχνιδη κονσολας που απλα μεταφερθηκε. ξερω αλεξ οτι εσυ τα καταφετες και μπορει να μην ειχες προβλημα αλλα πραγματικα δεν μπορεσα να το παιξω εγω
Solid Snake Μάρτιος 11, 2005 Author #16 Μάρτιος 11, 2005 Παντος μερικοι φιλοι μου που επαιξαν το mgs2:Substance στον υπολογιστηειχαν μεγαλα παραπονα για τον χειρισμο του.Και οταν το επαιξαν στο PS2ηταν ευχαριστημενοι.
alex_000 Μάρτιος 11, 2005 #17 Μάρτιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami Όχι πάντα ’λεξ.Δοκίμασε να παίξεις PES 4 με keyboard και μετά με gamepad και θα με θυμηθείς... Το pes 4 δεν το παίζω με το gamepad του ps2 αλλά με μοχλό & 8 κουμπιά (σαν αυτό που έχει στα ηλεκτρονικά ένα πράγμα).
lowin Μάρτιος 12, 2005 #18 Μάρτιος 12, 2005 ρε σεις επειδη ειμαι κ εγω fan του metal gear...το βρίσκω στην αμερική μέσω ebay πολύ φθηνά(20 ευρώ λέμε)αλλα κάπου άκουσα οτι τα αμερικάνικα δε παίζουν σε ευρωπαικά PS2...ξέρετε τίποτα?γιατι τα λυπάμαι τα 60 ευρώ....
Trooper Μάρτιος 13, 2005 #19 Μάρτιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από lowin ρε σεις επειδη ειμαι κ εγω fan του metal gear...το βρίσκω στην αμερική μέσω ebay πολύ φθηνά(20 ευρώ λέμε)αλλα κάπου άκουσα οτι τα αμερικάνικα δε παίζουν σε ευρωπαικά PS2...ξέρετε τίποτα?γιατι τα λυπάμαι τα 60 ευρώ.... Αν το έχεις τσιπάρει το PS2 δε θα έχεις πρόβλημα...
Solid Snake Μάρτιος 13, 2005 Author #20 Μάρτιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από lowin [Σήμερα, στις 00:23] ρε σεις επειδη ειμαι κ εγω fan του metal gear...το βρίσκω στην αμερική μέσω ebay πολύ φθηνά(20 ευρώ λέμε)αλλα κάπου άκουσα οτι τα αμερικάνικα δε παίζουν σε ευρωπαικά PS2...ξέρετε τίποτα?γιατι τα λυπάμαι τα 60 ευρώ.... Οταν εισαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ fan του Metal Gear τα 60 δεν τα λυπασαι! Ουτε καν τα 150!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.