Jump to content



Powerline για τριφασικό ρέυμα


AperfectCircle

Recommended Posts

Επειδή έχουμε το ρούτερ στο σαλόνι περίπου και δεν έχω σήμα στο δωμάτιο,θέλω να πάρω ένα powerline αλλά μου είπε ένας πωλητής απο γνωστό μαγαζί πως επειδή έχω τριφασικό ρεύμα δεν θα δουλεύει!Όμως το έψαξα και υπάρχουν κάποια που δεν θα έχω πρόβλημα.Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο απο της tp link η devolo?Θέλω να πηγαίνει καλά γιατί παίζω online videogames,μην είναι και πολύ ακριβό!

Thanks

Link to comment
Share on other sites

Για να παίξει με τριφασικό θα πας αποκλειστικά και μόνο σε Devolo. Είναι τα ακριβότερα απλά είναι τα μόνα που παίζουνε σίγουρα

και εγγυημένα σε εγκαταστάσεις τριφασικού ρεύματος.

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε στην πρίζα που είναι το ρούτερ πολύμπριζο για το τηλέφωνο και αυτά..πώς θα βάλω το poweline σε εκείνη την πρίζα?Μπορώ να το βάλω στο πολύμπριζο πάνω η πρέπει να διαλέξω το devolo(τιμή 100) με την πρίζα πάνω και εκεί ακόμα γίνεται να βάλω πάνω του το πολύμπριζο?

 

Τέλος δεν έχουν ακτινοβολία όλα αυτά γενικά?

 

υγ δεν έχω πρόβλημα αλλιώς διαλέγω την λύση ένα καλώδιο μέσα στο σπίτι μέχρι το δωμάτιο..

Έγινε επεξεργασία από AperfectCircle
Link to comment
Share on other sites

εχω συνδεσει στην ιδια φαση ρευματος αυτα:   http://www.nikktech.com/main/articles/peripherals/network/powerline-adapters/5618-netgear-powerline-1200-plp1200-adapter-set-reviewκαι δουλευουν μια χαρα ... εγω τα εχω συνδεσει πανω σε πολυμπριζο , αν και ο κατασκευαστης προτεινει να συνδεσεις απ ευθειας στη μπριζα 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.