nickthegreek Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 Θα ήθελα να με βοηθήσετε να καταργήσω μια "γεφυρα" που δημιούργησα καταλάθος και δεν μπορώ όσο και αν προσπαθώ. Πιο συγκεκριμένα όταν πάω να την καταργήσω μου βγάζει μήνυμα "an unexpected error occured while confguring the network bridge" και δεν ξέρω πως να συνεχίσω παρα να πατήσω ok και σπαω το κεφάλι μου να βρω τη λύση.Βοηθείστε με αν είναι δυνατόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 έχεις 2 κάρτες δικτίου άν ναι φρόντισε πρίν καταργήσης το bridge να είναι enable και οι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris81 Φεβρουάριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Δοκιμασε να το κανεις σε safe mode. Ισως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Κάνε και ένα restart, όταν πειραματιζόμουν εγώ με bridges, δεν μπορούσε να την σβύσει πριν κάνω επανεκκίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.