gchristod Οκτώβριος 5, 2015 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 (edited) Δεν εχω δει ακομα το replay απο τον 2ο αγωνα..αλλα αν τελικα χτυπησα απο πισω τον christod το εκανα γιατι ειχε lag (εβλεπα κατι 150) και στο ts δεν ακουγοταν καθαρα τι μου ελεγε το παιδι..Εγω δεν καταλαβα παντως να υπηρχε επαφη μεταξυ μας. Χτυπήσαμε στο γρήγορο chicane όταν ήμασταν δίπλα δίπλα. Δεν τρέχει τίποτα όμως, όταν πλησίαζα κάποιον τον έβλεπα να τηλεμεταφέρεται μπρος-πίσω, αρχικά νόμιζα ότι lagαrιζε ο σέρβερ αλλά τελικά μάλλον η ρημάδα η Forthnet έφταιγε. Μπράβο σου πάντως που πήγες τόσο καλά με τα supersoft! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2015 από sud1500t 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 5, 2015 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 (edited) Χτυπήσαμε στο γρήγορο chicane όταν ήμασταν δίπλα δίπλα. Δεν τρέχει τίποτα όμως, όταν πλησίαζα κάποιον τον έβλεπα να τηλεμεταφέρεται μπρος-πίσω, αρχικά νόμιζα ότι lagαrιζε ο σέρβερ αλλά τελικά μάλλον η ρημάδα η Forthnet έφταιγε. Μπράβο σου πάντως που πήγες τόσο καλά με τα supersoft! Α sorry τοτε..Εσυ ησουνα που με ειπες στο ts για τα λαστιχα? Καλα με το που με το ειπες , ωχ λεω τι μακακια εκανα ρε γμτ?? Αλλα ενταξει αντεξαν , οταν τελειωσε ο αγωνας τα λαστιχα ηταν γυρω στο 92%.. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2015 από Billys Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Οκτώβριος 5, 2015 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 Άλλος σου είπε για τα λάστιχα αλλα δεν πειράζει συνεννοηθήκαμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 5, 2015 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 Εγώ σου είπα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Οκτώβριος 6, 2015 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2015 (edited) Χθες μπήκα για λίγο στο δέλεαρ να δοκιμάσω το miura αλλά ο δεξιός καρπός μου είχε μια καλύτερη ιδέα ,να κάτσω να απολαύσω τα replays . Η εγγραφή ήταν στο high οπότε η απόδοση ήταν πολύ ικανοποιητική ,το δε περιεχόμενο το καταευχαριστήθηκα . Δεν πρόλαβα να δω όλες τις μάχες αλλά η ταχύτητα των αυτοκινήτων και οι μάχες αποδίδονται σχεδόν με κινηματογραφική πιστότητα . Φανταστική απόδοση από zenor kai arkoudadis αλλά και ο wargasm μας ταλαιπώρησε αφάνταστα με την καλή έννοια στον πρώτο αγώνα. Φαντάζομαι θα έγιναν κι αλλες ωραίες μάχες ,ο φίλος μου ο Jim έγραφε ιστορία με το gamepad εκεί μπροστά μπράβο και πάλι sir Jim. Είπαμε μην τα ξαναλέμε η ομάδα JPS πέταγε . Ξέχασα τη λεζάντα μιλάτε ρε παιδιά ,αχ αυτή η πίεση τι σου κάνει. Εβαλα το καρτελάκι για να δείτε διαφορές ειδικά αυτή με τον zenor πέσαμε σχεδόν μαζί στο νήμα του τερματισμού. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 6, 2015 από panosdimp 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Οκτώβριος 8, 2015 Author #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2015 (edited) Μετά από έναν μέτριο έλεγχο που έριξα στα replays σχετικά με ατασθαλίες που μπορεί να υπήρξαν πραγματικά εκτός από μία περίπτωση όλες οι άλλες ή είναι racing incident ή πολύ μικρή υπαιτιότητα του ενός για να έχουμε ποινή. Η μία αυτή φορά αφορά τον Γιώργο που έσπρωξε τον Πάνο στην κλειστή μετά την 1η εκκίνηση. Η ποινή είναι 15" στον επόμενο αγώνα. Να ρωτήσω όμως κάτι για να το ξέρουμε; Η παρακάτω εικόνα αποδεικνύει teleporting? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2015 από thazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 8, 2015 #67 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2015 Lag νομίζω. Εκτός αν στο video το αμάξι πηδάει μπρος πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Οκτώβριος 8, 2015 #68 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2015 Καλησπέρα σε όλους,Δεκτή η ποινή, γιατί το πρόβλημα με τον Πάνο στον 1ο αγώνα και με τον Γιάννη στο 2ο αγώνα (εδώ ευτυχώς χωρίς επαφή), μου ήταν "γνωστό" από την εκκίνηση του κάθε αγώνα...Δηλαδή για παράδειγμα στο συγκεκριμένο περιστατικό με τον Πάνο, από την εκκίνηση τον έβλεπα να πηδάει, εξαφανίζεται ή να πήγαίνει μπρός-πίσω και ενώ το φύλλαξα σε 3 στροφές, τελικά στην 4η και μέσα σε όλο τον "χαμό" που είχε δημιουργηθεί, δεν απέφυγα την επαφή μαζί του και μάλιστα τον γύρισα κιόλας δυστυχώς....Ζητώ και από εδώ συγνώμη! Γιώργος ΥΓ. Το πρόβλημα με το lag ή το teleporting ή ότι στο καλό είναι, οφείλεται σε εμένα και εάν ναι πώς μπορώ να το λύσω ρε παιδιά???Όποιος γνωρίζει και δεν του καταχράζομαι το χρόνο του, παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει.Ευχαριστώ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Οκτώβριος 9, 2015 #69 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Aν μιλάτε για το περιστατικό με μένα δεν νομίζω να έφταιγε ο troffeo ήταν θέμα σύνδεσης οπότε ζητώ να αρθεί η ποινή που του επέβαλλαν οι αγωνοδίκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 9, 2015 #70 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2015 Ποινη στον panosdimp που παιζει με paddles σε αμαξι με paddles:p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 10, 2015 #71 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 Και ομως ουτε αυτο εχει paddles, σειριακο με λεβιε ειναι μπρος πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Οκτώβριος 10, 2015 #72 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 Δεν τρέχει κάτι, άλλωστε πατσίσαμε μιας κι εγώ σου την έριξα μετά από κάτι γύρους. Βέβαια σε εκείνο το σημείο ενώ εγώ πάτησα γκάζι έκοψες και παίζει να είχα και λίγο Lag. Γενικά ήταν περίεργη φάση γιατί μετά την επαφή κατάλαβα τι ακριβώς έγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Οκτώβριος 12, 2015 #73 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2015 ΥΓ. Το πρόβλημα με το lag ή το teleporting ή ότι στο καλό είναι, οφείλεται σε εμένα και εάν ναι πώς μπορώ να το λύσω ρε παιδιά???Όποιος γνωρίζει και δεν του καταχράζομαι το χρόνο του, παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει.Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts