phil1416003162 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 Ρε παιδια ξερει κανεις καποιο προγραμμα σαν το Ghost το οποιο να υποστηριζει back up σε partition το οποιο ειναι σε Raid 0,γιατι το Ghost αποτι διαβασα και διαπιστωσα δεν υποστηριζει Raid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Φεβρουάριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Με Ghost από DOS εγώ είμαι ΟΚ. Με την Windows version έχεις πρόβλημα και μάλιστα αν δοκιμάσεις μπορεί να σου χαλάσει και το array. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάρτιος 1, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 acronis αλλά εξαρτάται απο τον controller.Ψάξε λίγο γιατί κι εγώ περιμένω διότι nf4 δεν υποστηρίζει ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάρτιος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Νομίζω μόλις βρήκα ΤΗ ΛΥΣΗ!!!Κάνεις πχ 3 παρτσιον c,d,ewindows στο cτρέχεις από windows acronis και παίρνεις image του c sto eμετα κάνεις restore image (πάλι μέσα από windows) του image στο dδουλεύει ΟΚ διότι δεν βγαίνεις καθόλου από windows!Aν θελεις τωρα να επαναφέρεις το c, μπουτάρεις windows από d και κάνεις restore image στο c.Ετσι γλυτώνεις από το πρόβλημα του raid!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.