NooDle Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2015 Καλησπέρα!εκανα την μετάβαση απο 8.1 σε 10 αλλα εχω ενα περιεργο πρόβλημα.Καθε φορα που κάνει boot το pc μου τα έχει τα εικονίδια σε μεσαίο μέθεγος και απενεργοποιημένη η επιλογή αυτοματη τακτοποιήση.Το αλλαζω σε μικρά και αυτο παλι κατα το boot το αλλαζει..Τι μπορει να φταίει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Οκτώβριος 2, 2015 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Και εμενα το κανει αυτο καποιες φορες. Δεν εχω δωσει σημασια γιατι ειναι στο nuc που το εχω μονο για kodi/popcorn...Περιεργο ομως. Νομιζα οτι εφταιγε οτι ηταν συνδεδεμενο σε τηλεοραση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 2, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Δυστυχως μου το κανει καθε φορα.και νεους drivers περασα σε gpu αλλα και σε moboαλλα παλι τα ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 2, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Για δες αυτό μήπως σε βοηθήσει:http://www.tenforums.com/general-discussion/17175-windows-10-folder-view-settings-desktop-icon-positions-not-saving-29.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 2, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Το θέμα λύθηκε ύστερα απο αποκατάσταση των windows. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts