aiolos Μάρτιος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 21:42] Μα αυτό λέω και εγώ: Είναι για γέλια Πέρα από την πλάκα: Δεν θα δώσω συνέχεια στο θέμα καθώς όσο προφανή θεωρώ κάποια πράγμτα τόσο από την άλλη αναγνωρίζω και την πιθανότητα να κάνω λάθος Απλώς φίλε aiolos τις περισσότερες φορές η πιο απλή και προφανής απάντηση (η οποία δεν είναι νομίζω αποκύημα διαστροφής - καθώς αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πάρα πολλοί στο forum πρέπει να είμαστε διεστραμμένοι - άσχετο αν είμαστε για άλλους λόγους - είναι και η σωστή. Το γεγονός φυσικά ότι υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις ή τρόποι επεξήγησης πραγμάτων δεν αλλάζει κάτι. Σε περίπτωση που έχω δίκιο, θεωρώ την επιμονή σου πρωτοφανή οπότε δέχομαι το άδικό μου, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και οδεύω προς κατανάλωση μίας μικρής μπριζολίτσας για το καλό της μέρας Η σοφια και το μεγαλειο ενος ανθρωπου ειναι να μπορει να αναγνωριζει τις αδυναμιες και τα λαθη του. Ως εκ τουτου σου ευχομαι πολυ καλη όρεξη και ενα επισης ησυχο και ομορφο βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάρτιος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Η μπριτζόλα μου κρύωσε και πρέπει να βιαστώ αλλά αν θες διάβασε και αυτό που μπορεί να σου ξέφυγε (ίσως σε βοηθήσει να ενημερωθείς για παρελθόντα γεγονότα στο forum και σου δώσει απαντήσεις) Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 21:42] Έχε υπόψιν επίσης ότι αυτή η ''καχυποψία'' έχει τις αιτίες σε παλαιότερα αντίστοιχα γεγονότα τα οποία σημειωτεόν θα μπορούσαν να αποφευχθούν απλώς με ένα πιο ''λεπτό'' χειρισμό από κάποιους οι οποίοι τα δημιούργησαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.