Jump to content

Οθόνη απο 250 μέχρι 300 euro?

alGaLoRd-VK

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψαχνω οθόνη απο 250 μέχρι 300 euro για καθημερινή χρήση και παιχνίδια. Τι προτείνετε? TFT, CRT? Διαβασα οτι καλες ειναι οι tft της LG αλλα αξίζει να δώσω 300 euro για την LG L1730S?

ναι αξίζει, και αν βρεις 1915s στα 350ευρώ σου προτείνω αυτήν (λόγω ιντσών και μόνο).

Αρχική απάντηση από aiolos [Σήμερα, στις 15:56]

αν δεν μπορεις να παρεις την BENQ FP783 12ms DVΙ που είναι αστέρι ...

τοτε σου προτείνω ανεπιφύλακτα την PHILIPS 170C.

Την εχω εγώ και είναι ό,τι καλύτερο στα λεφτά της (265 ευρώ)

Και οι δύο είναι αρκετά καλές,και εγώ για την PHILIPS πήγαινα πριν πάρω την LG

Για τα λεφτά της είναι μια χαρά η PHILIPS;)

Αν και ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες (τόσο μεγέθους όσο και τιμής) η άμεση σύγκριση ανάμεσα σε Philips 170C και LG 1915s ανέδειξε νικητή την LG, και 100 διαφορά που έχουν φαίνονται λίγα.μπροστά στις 19 ίντσες της.

Εγω μιλαω για την LG 1730 δεν θελω να δώσω παραπανω απο 300. H LG ειναι ακριβώς σε αυτή την τιμή και ειδα οτι αρκετοί έχουν LG TFT Monitor. Μήπως προτείνετε κάποια αλλη μάρκα? Είχε κανείς κάποια κακή εμπειρία με LG?

απο οσο ξερω και εχω ακουσει ειναι ολοι ευχαριστημενοι με τις LG τοσο με την ποιοτητα εικονας οσο και με τυχον service.

νομιζω οτι θα την ευχαριστηθείς ... μην βασανιζεσαι αλλο παρτην :T:

Αρχική απάντηση από aiolos

μην βασανιζεσαι αλλο παρτην :T:

έτσι απλά; από που; μήπως έχεις καμία πρόταση; :p

(πλάκα κάνουμε ;) )

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:34]

έτσι απλά; από που; μήπως έχεις καμία πρόταση; :p

(πλάκα κάνουμε ;) )

καλοδεχουμενη η πλακα και αποδεκτη αλλα οταν αγγιζει τα ορια της ειρωνειας τοτε αυτο νομιζω οτι δεν τιμά κανεναν.

Φιλικα :giveup:

καλοδεχουμενη η πλακα και αποδεκτη αλλα οταν αγγιζει τα ορια της ειρωνειας τοτε αυτο νομιζω οτι δεν τιμά κανεναν.

Φιλικα :giveup:

το αστείο μου δεν είχε καμία δόση ειρωνείας

αν το πιάνεις το νόημα, γελάς και δεν θίγεσαι

από την άλλη καταλαβαίνω ότι μπορεί να παρεξηγηθεί, οπότε ας το θεωρήσουμε άκυρο ;)

επί της ουσίας τώρα: αν πας για LG πήγαινε στο νέο μοντέλο 1750S το οποίο δεν έχει και καμία σημαντική διαφορά στην τιμή (~290 τελική)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 20:45]

το αστείο μου δεν είχε καμία δόση ειρωνείας

αν το πιάνεις το νόημα, γελάς και δεν θίγεσαι

από την άλλη καταλαβαίνω ότι μπορεί να παρεξηγηθεί, οπότε ας το θεωρήσουμε άκυρο ;)

επί της ουσίας τώρα: αν πας για LG πήγαινε στο νέο μοντέλο 1750S το οποίο δεν έχει και καμία σημαντική διαφορά στην τιμή (~290 τελική)

αποδεκτο :T:

υπαρχει και στα 278 τελικη

δεν λεω απο που :jump:

υπαρχει και στα 278 τελικη

δεν λεω απο που :jump:

τώρα πάω γυρεύοντας μου φαίνεται :D, αλλά για πες μας από που (γιατί εκεί που -υποθέτω ότι- εννοείς δεν την έχει - εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω....)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 21:05]

τώρα πάω γυρεύοντας μου φαίνεται :D, αλλά για πες μας από που (γιατί εκεί που εννοείς δεν την έχει - εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω....)

δεν την εχει ακομη στο site αλλα εχθες που μιλαγα την ειχε φερει και στην τιμη που ανεφερα

Αρχική απάντηση από spc

τώρα πάω γυρεύοντας μου φαίνεται :D, αλλά για πες μας από που (γιατί εκεί που -υποθέτω ότι- εννοείς δεν την έχει - εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω....)

ένσταση: η ερώτηση ήταν παγίδα :hehe:

δεν την εχει ακομη στο site αλλα εχθες που μιλαγα την ειχε φερει και στην τιμη που ανεφερα

Χίλια συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά θα μου επιτρέψεις να εκφράσω την άποψη μου:

Έχω την εντύπωση ή ότι είμαι πολύ χαζός ή ότι προσπαθείς να μας δουλέψεις χοντρά (θεωρώντας όλους μας πολύ χαζούς).

Εκτός βέβαια, αν, παρόλο που όπως λες δεν έχεις καμία σχέση με την εταιρεία, δεν κάνεις τίποτα άλλο κάθε μέρα από το να κοιτάς το site και να μιλάς μαζί τους ώστε να ξέρεις όλες τις τιμές, ακόμα και για προιόντα που μόλις ήρθαν Ελλάδα και δεν έχουν ανεβεί καν στο site και να τις postάρεις στο forum.

Εάν κάνω λάθος, ε τότε δεν μιλάμε απλώς για ''Έναν έρωτα μεγάλο....'' αλλά για παράφορο πάθος :D

Αρχική απάντηση από sotiris

ένσταση: η ερώτηση ήταν παγίδα :hehe:

:rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από alGaLoRd-VK

Θα πείτε απο που τελικα εστω και με pm?

ή μας κάνεις πλάκα ή δεν έχεις παρακολουθήσει τα post του aiolos :p

χωρίς πλάκα και εδώ μπορείς να την βρεις

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168233

και αλλού φθηνότερα :D (σοβαρά)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 21:15]

Χίλια συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά θα μου επιτρέψεις να εκφράσω την άποψη μου:

Έχω την εντύπωση ή ότι είμαι πολύ χαζός ή ότι προσπαθείς να μας δουλέψεις χοντρά (θεωρώντας όλους μας πολύ χαζούς).

Εκτός βέβαια, αν, παρόλο που όπως λες δεν έχεις καμία σχέση με την εταιρεία, δεν κάνεις τίποτα άλλο κάθε μέρα από το να κοιτάς το site και να μιλάς μαζί τους ώστε να ξέρεις όλες τις τιμές, ακόμα και για προιόντα που μόλις ήρθαν Ελλάδα και δεν έχουν ανεβεί καν στο site και να τις postάρεις στο forum.

Εάν κάνω λάθος, ε τότε δεν μιλάμε απλώς για ''Έναν έρωτα μεγάλο....'' αλλά για παράφορο πάθος :D

η απαντηση ειναι πολυ πιο απλη απο οτι μια φαντασια στα ορια της διαστροφης μπορει να εκφρασει !!

ενας φιλος που ξερει οτι ασχολουμαι μου ζητησε να μαθω αν υπαρχει και ποσο και φυσικα οταν δεν την βρηκα στην σελιδα τους -οπως συνηθιζω- τηλεφωνησα να ζητησω πληροφοριες. Αυτο ειναι ολο.. δεν αντιλαμβανομαι την εμμονη και την εμπαθεια πανω σε αυτο το θεμα. Εχει ξεπερασει το αστειο και αγγιζει τα ορια του γελιου πια.. ΗΜΑΡΤΟΝ !

η απαντηση ειναι πολυ πιο απλη απο οτι μια φαντασια στα ορια της διαστροφης μπορει να εκφρασει !!

ενας φιλος που ξερει οτι ασχολουμαι μου ζητησε να μαθω αν υπαρχει και ποσο και φυσικα οταν δεν την βρηκα στην σελιδα τους -οπως συνηθιζω- τηλεφωνησα να ζητησω πληροφοριες. Αυτο ειναι ολο.. δεν αντιλαμβανομαι την εμμονη και την εμπαθεια πανω σε αυτο το θεμα. Εχει ξεπερασει το αστειο και αγγιζει τα ορια του γελιου πια.. ΗΜΑΡΤΟΝ !

Μα αυτό λέω και εγώ: Είναι για γέλια :p

Πέρα από την πλάκα:

Δεν θα δώσω συνέχεια στο θέμα καθώς όσο προφανή θεωρώ κάποια πράγμτα τόσο από την άλλη αναγνωρίζω και την πιθανότητα να κάνω λάθος

Απλώς φίλε aiolos τις περισσότερες φορές η πιο απλή και προφανής εξήγηση (η οποία δεν είναι νομίζω αποκύημα διαστροφής - καθώς αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πάρα πολλοί στο forum πρέπει να είμαστε διεστραμμένοι - άσχετο αν είμαστε για άλλους λόγους :D) είναι και η σωστή.

Το γεγονός φυσικά ότι υπάρχουν και άλλες εξηγήσεις ή τρόποι δικαιολόγησης δεν αλλάζει κάτι.

Έχε υπόψιν επίσης ότι αυτή η ''καχυποψία'' έχει τις αιτίες σε παλαιότερα αντίστοιχα γεγονότα τα οποία σημειωτεόν θα μπορούσαν να αποφευχθούν απλώς με ένα πιο ''λεπτό'' χειρισμό από κάποιους οι οποίοι τα δημιούργησαν....

Σε περίπτωση που έχω δίκιο, η επιμονή σου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο ως πρωτοφανής, οπότε δέχομαι το άδικό μου, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και οδεύω προς κατανάλωση μίας μικρής μπριζολίτσας για το καλό της μέρας :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.