jackalnew Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2015 (edited) καλημερα,εχω ενα λαπτο toshiba satelite c6660d-102,χαλασμενο.εκαψε καρτα γραφικων για δευτερη φορα,δεν με ενδιαφερει να το φτιαξω,θελω μονο να παρω οτι εχει μεσα ο σκληρος δισκος ο οποιος γυρναει κανονικα.επισης εχω ενα παλιο συστημα,desktop.P4.socket 478(windows xp) το κρατω ακομα γιατι δουλευει μια χαρα.ερωτηση,πως μπορω να παρω οτι εχει ο σκληρος του λαπτοπ και να τα μεταφερω στον σταθερο?υπαρχει καποιος τροπος?το λαπτοπ μονο ανοιγει και γυρναει ο σκληρος χωρις αποκριση στην οθονη του.επισης δεν ξερω αν βοηθαει αλλα η motherboard του desktop υποστηριζει συνδεση sata.οποιονδηποτε τροπος για να παρω τα δεδομενα απο το σκληρο του λαπτοπ ευσπροσδεκτος....ευχαριστω!!! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2015 από rastafari caps removed from topic title Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 30, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 (edited) Πάρε μια θήκη εξωτερικού σκληρού USB και βάλε τον δίσκο σου. Π.Χ αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773 η αυτό εδώ αν σε ενδιαφέρει το USB 3 http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0337-rhino-25-usb-30-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.572135 Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2015 από Avatar_GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackalnew Σεπτέμβριος 30, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 ευχαριστω!να σε ρωτησω και κατι αλλο,θελω να παρω ενα σκληρο για το desktop.η Motherboard υποστηριζει συνδεση sata 1.5gb/s.οι πιο πολλοι δισκοι που υπαρχουν στην αγορα ειναι συνδεσης sata 2 3gb/s ή sata 3 6gb/s.εαν βαλω εναν με συνδεση sata 2 ή 3 θα τον διαβασει η μητρικη?μηπως επιβαρυνθει πολυ η λειτουργια της?ο τωρινος δισκος ειναι 200αρης με ide συνδεση αλλα η μητρικη υποστηριζει και sata συνδεση.η μητρικη ειναι αυτη: http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-p4i65g-retail-p-PER.528356 εαν βαλω εναν μεγαλυτερο πχ 500gb με συνδεση sata 2 μηπως επιβαρυνω το συστημα?θελω να παρω εναν καινουριο καθως αυτος που εχω πανω ειναι καιρο εκει και εχει αρχισει τα νουμερα...το συστημα ειναι p4 socket 478 2gb ram.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 30, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 (edited) Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις. Απλά η sata 2 είναι πιο αργή από την Sata 3 και η sata 1 ακόμα πιο αργή. Η ide είναι πολύ παλιά τεχνολογία. Μπορείς να συνδέσεις και τον σκληρό του λάπτοπ σου με sata, αλλά το καλό με την θήκη είναι ότι τον κάνεις εξωτερικό δίσκο. Είναι πολύ αργός ο επεξεργαστής σου όμως,μην περιμένεις θαύματα. Για βασικό σερφάρισμα άντε και καμιά ταινία θα είναι ο υπολογιστής. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 30, 2015 από Avatar_GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackalnew Σεπτέμβριος 30, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 ευχαριστω πολυ Avatar_GR.τον συγκεκριμενο τον εχω ακριβως για οτι μου ειπες.λιγο ιντερνετ καμια ταινια το πολυ.επειδη ειναι λειτουργικος ακομαδεν τον εχω πεταξει.ευτυχως υπαρχει και ενα συστημα dual core στο σπιτι και ενα αλλο που ερχεται..μαλλον i7....ευχαριστω και παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts