Jump to content

Recommended Posts

Καλως μας ηρθες :)

Ειμαι fan της συγκεκριμενης μητρικης και εχω παιξει αρκετα μαζι της. Οντως το 2,1 μαξ που εδιναν ειναι λιγο για oc. Πριν μερικες μερες ομως πηρα μια για εναν πελατη και ειδα οτι εχουν αλλαξει τις τασεις και πλεον μπορεις να δωσεις μεχρι 2,45!

Κανε ενα update το bios απο εδω : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5B

Αλλιως θα παμε σε mod.

κατεβασε το bios και βαλτο σε μια φορμαρισμενη δισκετα. Μετα μπες στο bios και απο εκει με το asus utility θα την flashαρεις. Ή με τον τροπο που λεει ο vagouridis.

Σιγουρα θα ανεβουν οι μνημες σου παραπανω αλλα θα χρειαστεις ενεργη ψυξη και στις μνημες και στο chipset. Ενας 8αρης στα 7v ειναι οκ.

Υγ.Διαιρετες προς τα κατω δεν εχει το 965.

Xμμ ριξε μια ματια σε αυτο το thread...

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=134157&highlight=p5b+vanilla

Tωρα αν θες να δωσεις λιγο παραπανω ταση στις μνημες η λυση ειναι ενα τριμμερακι. To mod ειναι το ιδιο με την deluxe.

20068211724161722062734rj0.jpg

• 1 month later...
  • 6 months later...

Καλησπέρα παιδιά!

Δεν νομίζω ότι αξίζει να ανοίξω νέο θέμα για αυτό συνεχίζω εδώ.

Το σύστημά μου αποτελείται από έναν Ε6400, P5B Dlx, Corsair Dominator 1066.

Αυτή τη στιγμή ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 3,6GHZ (450x8) με τις μνήμες στα 1125. Η τάση στον επεξεργαστή είναι 1,45 (με pencil mod) στο ΝB 1,55 και στις μνήμες 2,25.

Το πρόβλημά μου είναι ότι στο ORTHOS πάνω στην πρώτη ώρα θα έχει πετάξει error.

Για ψύξη χρησιμοποιείται μία Thermalright Ultra 120 Extreme ενώ η μητρική και οι μνήμες έχουν τις stock ψύκτρες τους.

Με θερμοκρασία δωματίου στους 19, είμαι στον επεξεργαστή στους 42 idle και μέχρι 60 load (Core Temp 0.94.5).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.