GruntGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2015 ισως ο μονος τροπος να παρει καποιος 144αρι εστω και ΤΝ χωρις να πληρωσει τα μαλλιοκεφαλα του https://www.massdrop.com/buy/lg-24gm77-b-full-hd-led-gaming-monitor το μοντελο ειναι discontinued αλλα δεν μας καιει και πολυ http://www.digitalversus.com/lcd-monitor/lg-24gm77-p21911/test.html 120 request μεινανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Σεπτέμβριος 30, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 Τι είναι το massdrop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 1, 2015 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Πόσο είναι και πόσα τα μεταφορικά; Δε δουλεύει το ?mode=guest_open, και δε θέλω να φτιάξω acc άμα δε σκοπεύω να πάρω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Οκτώβριος 1, 2015 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Τι είναι το massdrop?Το massdrop συγκεντρώνει αιτήματα για μαζική αγορά κάποιου προιόντος και αναλαμβάνει να το μεταφέρει στον προμηθευτεί πετυχαίνοντας έτσι καλύτερη τιμή απο αυτή που αναφέρεται ως επίσημη τιμή λιανικής. Σε κάποιες περιπτώσεις πετυχαίνει σημαντικές εκπτώσεις σε κάποιες άλλες όχι κάτι ιδιαίτερο. Είναι αξιόπιστο πάντως και οι χρόνοι παραγγελίας/αποστολης/παραλαβής είναι σχεδόν πάντα ακριβείς. Περισσότερα εδω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Οκτώβριος 1, 2015 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Ενδιαφέρον. Ίσως ενδιαφέρομαι και εγώ, θα αποφασίσω σε λίγες μέρες. Εδώ οι τιμές από eu, με μεταφορικά θα φτάνει το 300αρι.https://geizhals.eu/lg-electronics-24gm77-b-a1162929.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Οκτώβριος 1, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Drop EndedWant to bring it back? Request it! After 200requests, we’ll contact the vendor to re-launch the drop. REQUEST117 users have requested this product. ^ πατηστε request δεν κοστιζει τιποτα, οταν συμπληρωθουν τα 200 θα μαθετε και την τιμη που θα σας κανουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 1, 2015 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Αν και δεν το χρειαζομαι, ειχα λογαριασμο και εκανα ενα request Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Οκτώβριος 1, 2015 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Πόσο ήταν το drop; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathisgtr Οκτώβριος 1, 2015 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Μπηκα και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Οκτώβριος 1, 2015 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Mπηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Οκτώβριος 1, 2015 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 M2, θα την είχα πάρει εδω και 15 μέρες από Ελλάδα, αλλά λόγο φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Οκτώβριος 5, 2015 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 (edited) Eστω οτι γινεται διαθεσιμη. Πως την αγοραζουμε? Απο οσο ξερω, οι τραπεζικες συναλλαγες με το εξωτερικο, συμπεριλαμβανομενου και του PayPal, δεν ειναι εφικτες με τα σημερινα capital controls. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 5, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 23, 2015 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 (edited) παιδια ειναι ξανα available. Με τελωνείο τι παίζει; Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 23, 2015 από Telumetar Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Οκτώβριος 23, 2015 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2015 Καποιος να μαθει, θα δω και εγω τι μπορω να βρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Οκτώβριος 24, 2015 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 (edited) Καποιος να μαθει, θα δω και εγω τι μπορω να βρω. Με βαση αυτο το calculator, ο εκτελωνισμος θα κοστισει 60-70 ευρω.http://www.dutycalculator.com/new-import-duty-and-tax-calculation/saved_calculations/view_details/196041496/ Καλα ειναι αν παει μονο τοσο. Aπο ευρωπαικα καταστηματα ομως τη βρισκεις ακομη φθηνοτερα.https://geizhals.eu/lg-electronics-24gm77-b-a1162929.html?hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 24, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 24, 2015 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 Indeed ,και απο γερμανικο αμαζον την βρίσκεις με τα μεταφορικά 330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 24, 2015 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 Aπο ευρωπαικα καταστηματα ομως τη βρισκεις ακομη φθηνοτερα. τα περισσότερα από αυτά που είναι στη λίστα γράφουν ότι δεν κάνουν παράδοση εδώ. Σε ποιο από όλα είναι που έρχεται φτηνότερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Οκτώβριος 24, 2015 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 Εγώ από Amazon θα παραγγελνα (και ισως το κανω), αλλά ούτε αυτοβεχει διάθεσημοτητα σοβαρή. Το πρωτο πολλωνικο βέβαια φαίνεται αξιοπρεπής λύση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 24, 2015 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 σου είπαν πόσο χρεώνουν τα μεταφορικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Οκτώβριος 24, 2015 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2015 Εγώ από Amazon θα παραγγελνα (και ισως το κανω), αλλά ούτε αυτοβεχει διάθεσημοτητα σοβαρή. Το πρωτο πολλωνικο βέβαια φαίνεται αξιοπρεπής λύση.To Γερμανικό; δεν εχω ψωνίσει ποτέ απο εκεί. Απο το Αγγλικό αρκετες φορές οποτε δεν γνωρίζω τι παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts