H.A.Balafoutre Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 Έχω πρόβλημα όταν απαντάω στα ελληνικά στα forum. δημιούργησα αυτό το θέμα διότι έχει εδώ και 1 εβδομάδα που δεν μπορώ να απαντήσω στα ελληνικά στα forum. Παραθέτω παρακάτω τα σύμβολα που εμφανίζοντε για κάθε αγγλικό γράμμα όταν το γυρίζω στα ελληνικά. Το κείμενο στα ελληνικά το έγραψα στο Wordpad (και είναι κούραση κάθε φορά copy-paste).Πιο συνδιασμό πλήκτρων πάτησα και έκανα αυτήν την πατάτα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Q W E R T Y U I O P ; Β ‘ € ₯ _A S D F G H J K L £ ¦ Z X C V B N M § ¨ © Αυτά είναι με τα κεφαλαία on και αυτά με τα κεφαλαία off.q w e r t y u i o p ; Β ΅ Α Δ Ε Έ Ή Ώ ΐ a s d f g h j k l ± Γ ΄ Ζ ³ · Ύ Ί » z x c v b n m Ά Η Θ Ι ² ½ Ό Αυτό το παθαίνω μόνον όταν γράφω στο TheLab ή οπουδήποτε αλλού στο internet στα ελληνικά κατά τα άλλα, word, excel κ.τ.λ. όλα κανονικά στα ελληνικά. Τα windowsXP pro είναι default ελληνικά και γνήσια.Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Μηπως φταιει το Character enconding του browser σου?Αν εχεις firefox κανε κλικ στο View->Character enconding->Greek (ISO-8859-7). Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Explorer _έχω. Αλλά μια χαρά ήταν πρίν μια εβδομάδα. Σε κάποια φάση πάτησα κάποια πλήκτρα μαζί και έγινε η πατάτα. Ctrl ή Alt ή Tab ή κάποια από όλα αυτά τελος πάντων. Πραγματικά πολύ σπαστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάρτιος 2, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Εμένα (αλλά και άλλους) είχε παρουσιάσει πρόβλημα το championship manager 2004Σε μερικά προγράμματα πχ mathcad έβγαζε τα ίδια σύμβολα με αυτά που σου βγάζει.Εάν το έχεις το chm2004 κάντο uninstall και δες τα fonts σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάρτιος 3, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 No manager. Δεν έχω παιχνίδια στο μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάρτιος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 ΅»ΐ (This was Help in Greek.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Μάρτιος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 μηπως να κανεις remove/add τα πληκτρολογια/κωδικοσελιδες ξανα απο add/remove win component, μπας και ξαναστρωσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάρτιος 3, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Ρε συ πρέπει να φταίει η ταυτόχρονη πιεση, από λάθος, κάποιων πλήκτρων μαζι. Πώς πατάς ταυτόχρονα Shift+Alt για να αλλάξει η γλώσσα έγώ πρέπει να πάτησα και κάποιο άλλο μαζί και έγινε το κακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Μάρτιος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Ποιες και ποσες γλωσσες εχεις βαλει να αλλαζουν με ALT-SHIFT?Ποια εχεις default?Τι regional options εχεις βαλει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Μάρτιος 5, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από defiant [03-03-2005 19:57] Ποιες και ποσες γλωσσες εχεις βαλει να αλλαζουν με ALT-SHIFT?Ποια εχεις default? Τι regional options εχεις βαλει?? Αγγλικά και ελληνικά μόνον, τα default ρε παιδιά τι να πω τα έχω παίξει διότι τώρα που γράφω, γράφω κατευθείαν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ :blink: :blink: :confused: Τι να πω ρε παιδιά, ευχαριστώ για τον κόπο που κάνατε να με βοηθήσετε αλλά χωρίς να κάνω κάτι όλα γύρισαν στα νορμάλ. Τι να πω. Μήπως μας :P τα παράθυρα? Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.