JaguarOne Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2015 Άνοιξα θεματάκι για να γράφουμε σχετικά με αυτό το media-player (και όχι μόνο) λειτουργικό [offtopic]Το S812 υποστηρίζει dynamic refresh rate switching πάντως. Και αν στη android μεριά κάνει νερά (μπορεί να θέλει άλλο kernel), μπορείς πάντα να βάλεις openelec σε μια sdcard και να τρέχεις το kodi από εκεί. Ενώ το έχω σταμπάρει και αυτό και το minix x8-h plus, μου φαίνεται πως θα περιμένω το αντίστοιχο από Wetek για καλύτερη υποστήριξη σε firmware.Φημολογείται ότι θα βγει μέσα στον Οκτώβρη με τιμή στα 109€, που ενώ ακριβότερο από αυτό που πήρε ο συμφορουμίτης, είναι στα ίδια και φθηνότερα με το Minix.http://wetekforums.com/vb5/forum/wetek-play/android/14851-wetek-core-4k-news/ [/offtopic] Τα Amlogic players που έχουν το suffix -Η αυτό που έχουν σαν extra είναι υποστήριξη για HD audio: DTS-HD και Dolby TrueHD.Ολοι ανεξαρτήτως οι κατασκευαστές αν συγκρίνεις το ΧΧΧ με το ΧΧΧ-Η μοντέλο έχει σημαντική χρηματική διαφορά, φαντάζομαι λόγω δικαιωμάτων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Σεπτέμβριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2015 Έχω το minix X8-H Plus εδώ και αρκετούς μήνες. Τρέχει τα πάντα. Openlec δεν εχω δοκιμάσει ακόμη. Χρησιμοποιώ KODI 15.2 + pleXBMC plugin για σύνδεση με τον plex media server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Σεπτέμβριος 28, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2015 Περιμένουμε εντυπώσεις από το mxiii jaguarone [emoji3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts