achiddimitris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2015 (edited) Καλησπερα ξεκινησανε τα κοκκινα απο θερμοκρασιες δεν εχω προβληματα αν και μονο World Of The Warcraft παιζωαλλα τι προβλημα μπορει να δημιουργηθει αργοτερα τι να κοιταξω?http://imgur.com/r6Y3CIehttp://imgur.com/ua5EKUyhttp://imgur.com/3OEKd3Xhttp://imgur.com/kc53ZnThttp://imgur.com/aVPAL2U αυτη ειναι η θεμοκρασια σε edle καταστασηhttp://imgur.com/1gSdUK7 Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 27, 2015 από achiddimitris Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 27, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2015 "Καλησπέρα,ξεκινησανε τα κοκκινα, απο θερμοκρασίες δεν εχω προβληματα"Ή"Καλησπέρα,ξεκινησανε τα κοκκινα απο θερμοκρασίες, δεν εχω προβληματα"??Δεν βλεπω καπου τι επεξεργαστή και τι ψυξη εχεις.Επισης δεν βλεπω σε load τι θερμοκρασιες ή τασεις εχεις.Γενικα το πολυεργαλειο της Asus πεταει διαφορα ακυρα Warnings,γιαυτο και προσωπικα δεν το πολυεμπιστευομαι.Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να συγκρινεις με ενα αλλο εργαλειο, π.χ. HWiNFO και να δεις αν θα εχεις αντιστοιχες τιμες σε θερμοκρασιες και τασεις ( min/max στήλες ).Επισης, οταν διαβαζει καποιος τα θεματα στη λιστα του φορουμ και δει τον τιτλο, δεν παιρνει την παραμικρη ιδεα για το τι αφορα το θεμα σου.Περα απο το οτι ειναι σε greeklish ( κακως ), πρεπει να αντικατοπτριζει αυτο που ρωτας στο θεμα.Διορθωσε τον λοιπον σε παρακαλω, ωστε να περιγράφει το θεμα σου και μαλιστα σε ελληνικα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 27, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2015 Καλησπερα , ενα ματσο ΒΛΑΚΕΙΕΣ , τα μισα να ισχυαν μοναχα και δε θα ειχες pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 29, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2015 Αν έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες η πρώτη δουλειά που κάνεις είναι να αλλάξεις θερμαντική πάστα. Προσοχή όμως, αν ξεβιδώσεις την GPU θα χάσεις την εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achiddimitris Οκτώβριος 2, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 (edited) Καλημέρα σήμερα είδα τι γραψατε έχετε δίκιο πως μπορω να αλλάξω τον τίτλο και να τον κάνω στα ελληνικά;Σήμερα θα δοκιμασω να βάλω αυτό το πρόγραμμα και να δωΤο pc είναιCpu Amd 9590Motherboars Asus sabbertooth R2Gpu Nvidia 580gtRam Amd radeon r9 2x8 giga 2400mhzHydro corsair h110i gtPSU evega 850w goldPc case phateks etho luxe full towerΠολύ μου λένε ότι με τα ίδια και λιγότερα λευτα θα ξεπερνά ιντελ και θα ήτανε πιο δυνατός αλλά δε ξέρω εμένα μου φαινετε.μπουρι Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 2, 2015 από achiddimitris Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Οκτώβριος 2, 2015 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2015 Τι εννοείς... "μπουρι " ? (σίγουρα όχι της σόμπας) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antisudias Οκτώβριος 3, 2015 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2015 Εχει πολλα θεματα ο επεξεργαστης αυτος και ενα απο τα κυριοτερα ειναι οι θερμοκρασιες...βαλε το προγραμμα που σου ειπαν τα παιδια HWiNFO και δες τη θερμοκρασια της cpu μετα απο καποιαωρα gaming.Αν δεισ οτι ειναι πανω απο 62 αλλαξε παστα και προσεξε ποση θα βαλεις.αν βαλεισ παραπανω απ οτι πρεπει θα εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Οκτώβριος 5, 2015 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 Εχει πολλα θεματα ο επεξεργαστης αυτος και ενα απο τα κυριοτερα ειναι οι θερμοκρασιες...βαλε το προγραμμα που σου ειπαν τα παιδια HWiNFO και δες τη θερμοκρασια της cpu μετα απο καποιαωρα gaming.Αν δεισ οτι ειναι πανω απο 62 αλλαξε παστα και προσεξε ποση θα βαλεις.αν βαλεισ παραπανω απ οτι πρεπει θα εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα...Λίγο δεν είναι οι 62 βαθμοί για 9590; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Οκτώβριος 5, 2015 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2015 Για τους Piledriver γενικά θερμοκρασίες πάνω από τους 60 είναι επικίνδυνες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achiddimitris Οκτώβριος 6, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2015 Καλημέρα θέμα με θερμοκρασίες δεν έχω 41 45 απλά στης Φότο με τα volts ήτανε το θέμα δεν είδα τπτ ουτε sto hwmonitor απλά μετά από ώρα gaming τρώω crash στα fpf από 150 πάει στα 30 και κολαει για 1-2 δευτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Οκτώβριος 6, 2015 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2015 Σε idle έχεις τόσο, όπως έχεις δείξει στη φωτό. Τρέξε κάποιο πρόγραμμα που να κρατάει το max όσο παίζεις, π.χ. HWiNFO. Το θέμα με τα Volt πιστεύω πως είναι ζήτημα κακογραμμένου λογισμικού της ASUS. Σε μένα χτύπαγε alert πως ο 120mm ανεμιστήρας των max 1200rpm έπιανε 2100rpm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3ng3ful Οκτώβριος 16, 2015 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2015 Καλημέρα θέμα με θερμοκρασίες δεν έχω 41 45 απλά στης Φότο με τα volts ήτανε το θέμα δεν είδα τπτ ουτε sto hwmonitor απλά μετά από ώρα gaming τρώω crash στα fpf από 150 πάει στα 30 και κολαει για 1-2 δευτερακλείσε το cool n quiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achiddimitris Οκτώβριος 17, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2015 Καλημέρα διάβασα ότι συνιστούν το cool n quiete να είναι ενεργοποιημένο αλλά δε κατάλαβα και πως λειτουργεί και σε τι συνησφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
achiddimitris Οκτώβριος 29, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 Καλημέρα έκλεισα το cool in quiet και πάλη είχα προβλημα με spikes kai drop fps και μετά 2 3 ώρες συνεχόμενου game μια στιγμή είχα συνεχόμενα ανεβοκατεβάσματα και έπρεπε να κλεισω και να ξανά ανοιξω το game τι άλλο να κάνω πάλι παίζει να έχω πρόβλημα hardware; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokou Οκτώβριος 29, 2015 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2015 (edited) Το cool in quiet κακος το εκλεισες.Ειναι αρκετα χρησιμη λειτουργια! Πας απο το catalyst -cpu power και ρυθμιζεις εσυ την συχνοτητα του cpu.Εαν θες να δεις ταινια η για οτιδηποτε αλλη δουλεια γιατι το cpu να τρεχει στα 5?? Αυξομειωνει την συχνοτητα του cpu αναλογα με την εργασια που εχει να κανει!Κατεβασε το OCCT για αρχη για να κανεις καποιες δοκιμες.Το cpuz για να δεις ακριβως την ταση του cpu σε πληρης φορτιο! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 29, 2015 από Mokou Link to comment Share on other sites More sharing options...
achiddimitris Δεκέμβριος 16, 2015 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2015 Καλημέρα έκανα ένα clean format και πάλι έχω θέμα με crash στο game και drop fps αυτό γίνεται μετά από 2 ωρες gaming πάνω κάτω τι μπορω να κάνω για να βρω τι φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 16, 2015 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2015 φιλε καλησπερα,ειμαι με τον 9370 oced στα 4.7ghz σταθερα και δεν εχω κανενα απολυτως θεμα.μηπως εχεις πειραξει τιποτα ρευματα στην μητρικη και στα κανει αυτα?σε τι παιχνιδια δοκιμασες και με ποια καρτα γραφικων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
achiddimitris Δεκέμβριος 16, 2015 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2015 https://youtu.be/Qi3K-l81ZKE Στο 22 λεπτό θα καταλάβαινε τι γίνεται δείτε την οθόνη που σκαλονει και το drop fps Έχουν την gigabite 580gt όχι δεν έχω πειράξει ρεύματα και έχω defaults settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mokou Δεκέμβριος 16, 2015 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2015 Στο BIOS τι ρυθμησεις εχεις δωσει στα ρευματα του cpu? Στο LLC ποσο της % εχεις δωσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 17, 2015 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2015 Στο BIOS τι ρυθμησεις εχεις δωσει στα ρευματα του cpu? Στο LLC ποσο της % εχεις δωσει?Όλα παίζουν default δεν έχει πειράξει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts