ea6gka Μάρτιος 3, 2005 #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 καθολου ασχημες θερμοκρασιες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 3, 2005 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Ηρθαν και τα δικα μου Χρηστο.. και ο επεξεργαστης ειναι ολοιδιος με τον δικο σου. Αντε να δουμε θα προλαβω να τα μονταρω? (ειναι και Τσικνοπεμπτη σημερα!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 3, 2005 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 SL7Z8 Costa Rica Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 3, 2005 Author #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Mεγειες!! ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 3, 2005 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Ηρθαν και τα δικα μου Χρηστο.. και ο επεξεργαστης ειναι ολοιδιος με τον δικο σου. Αντε να δουμε θα προλαβω να τα μονταρω? (ειναι και Τσικνοπεμπτη σημερα!!) μπορεις να εξοικονομησεις χρονο ψηνοντας τις μπριζολες πανω στο CPU Good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 3, 2005 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 40 χρονια.........εχω ψησειειειειειει!Σε βλεπω Μιχαλη (11) να το στηνεις πιο γρηγορα απο μενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Μάρτιος 3, 2005 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Xρήστο..... Αντε σιγά-σιγά οι ΙNTELάδες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάρτιος 3, 2005 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Αλλοπιστοι χαρηκατε για λιγο καιρο...! Τωρα να σας δω! Ροδα ειναι και γυριζει! Εβαλα νερακι και οριστε τα αποτελεσματα! Εχω παθει shock!! :D Στο sandra ποσα watt λεει εκει? Απο περιεργια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 3, 2005 #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από esdee μπορεις να εξοικονομησεις χρονο ψηνοντας τις μπριζολες πανω στο CPU Προκατηλλειμένο σε κόβω. Γιατί λες δηλαδή όι οι μπριζόλες θα ψήνονται πάνω στον Prescott και δεν λες ότι ο Prescott θα χρησιμοποιεί ψύξη μπριζόλας; "Μπριζολόψυξη, η": παγκόσμια πατέντα για ψύξη επεξεργαστών, που έχει τις ρίζες της στην σύγχρονη Ελλάδα (συνιστώνται μη αγώγιμα μπαχαρικά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 3, 2005 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Προκατηλλειμένο σε κόβω. Γιατί λες δηλαδή όι οι μπριζόλες θα ψήνονται πάνω στον Prescott και δεν λες ότι ο Prescott θα χρησιμοποιεί ψύξη μπριζόλας; "Μπριζολόψυξη, η": παγκόσμια πατέντα για ψύξη επεξεργαστών, που έχει τις ρίζες της στην σύγχρονη Ελλάδα (συνιστώνται μη αγώγιμα μπαχαρικά). lol Και αν η μπριζολα ειναι κατεψυγμενη σε βλεπω να χτυπας κατω απο 24 στο 32M SPI Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Μάρτιος 3, 2005 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Προκατηλλειμένο σε κόβω. Γιατί λες δηλαδή όι οι μπριζόλες θα ψήνονται πάνω στον Prescott και δεν λες ότι ο Prescott θα χρησιμοποιεί ψύξη μπριζόλας;"Μπριζολόψυξη, η": παγκόσμια πατέντα για ψύξη επεξεργαστών, που έχει τις ρίζες της στην σύγχρονη Ελλάδα (συνιστώνται μη αγώγιμα μπαχαρικά). lol :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 3, 2005 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Για να μην ανοίγω καινούργιο thread,αν πάρω μια asus p5p800 και έναν 640 θα είναι ok;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάρτιος 3, 2005 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2005 Εγω νομιζω πως αξιζει η αγορα μιας 925XE μητρικης αν μπορεις να διαθεσεις τα εξτρα λεφτα.Η DDR2 δεν ειναι ακριβη...230 ευρω 2Χ512 και εχεις την ΚΑΛΥΤΕΡΗ DDR2 της αγορας...Απλα το θεμα ειναι αν δινεις τα λεφτα για την AA8 Fatal1ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 4, 2005 Author #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Για να μην ανοίγω καινούργιο thread,αν πάρω μια asus p5p800 και έναν 640 θα είναι ok;; ειχα παρει μια ρ5ρ800 και δεν ηξερα πως να την ξεφορτωθω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Μάρτιος 4, 2005 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Για να μην ανοίγω καινούργιο thread,αν πάρω μια asus p5p800 και έναν 640 θα είναι ok;; DFI με 875P είναι πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 4, 2005 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Διαθέτω γύρω στα 380....θελω να μάθω μόνο αμα τον σηκώνει η p5p800.....υπάρχει άλλη με agp;;(σίγουρα θα υπάρχει αλλά δεν έχω χρόνο να ψάξω)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 4, 2005 Author #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 δηλαδη η as8 δεν σου αρεσει?Υπαρχει η DFI με 875, η abit as8, η asus p5p800, η gigabyte pe775-865, εχει βγαλει και η msi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 4, 2005 #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Που μπορώ να βρώ την Abit AS8 και την DFI με 875 στην Ελλάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 4, 2005 Author #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Μασημενη τροφη θελετε....γιατι δεν ρωτας σε ενα μαγαζι πληροφορικης? Οι αλλοι που τις βρηκαν? Την abit την φερνουν πουλιαδης , ιnterset κλπ... Απο εκει τουλαχιστον τις προμηθευομαι εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 4, 2005 #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 15:45] Μασημενη τροφη θελετε....γιατι δεν ρωτας σε ενα μαγαζι πληροφορικης? Οι αλλοι που τις βρηκαν? Την abit την φερνουν πουλιαδης , ιnterset κλπ... Απο εκει τουλαχιστον τις προμηθευομαι εγω. ΟΚ ευχαριστώ. Θα ψάξω μόνος μου αλλά η βοήθεια σε τι θα έβλαπτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.