2cpu Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2015 Καλημερα. Μαζεψα μερικα κουτια για να τα δωσω στο δημοτικο του χωριου μου. σοκετ 775 με dd2 ddr1 μνημες ide hdd και ..αυτα Τι λειτουργικο λετε να τα βαλω και για ποιο ευκολη χρηση? Δεν με ειπανε που θα τα βαλουμε αν πχ τα χειριζονται παιδακια η ενηλικες . Απο windoειδες πηγαινα για XP και λαιναξ δεν εχω ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 26, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Βάλε dual boot windows XP και UBUNTU. Να δουλεύουν ότι τους βολεύει. Βάλε προεπιλογή τα windows όμως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Σεπτέμβριος 26, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Win XP Καλημερα. Μαζεψα μερικα κουτια για να τα δωσω στο δημοτικο του χωριου μου. σοκετ 775 με dd2 ddr1 μνημες ide hdd και ..αυτα Τι λειτουργικο λετε να τα βαλω και για ποιο ευκολη χρηση? Δεν με ειπανε που θα τα βαλουμε αν πχ τα χειριζονται παιδακια η ενηλικες . Απο windoειδες πηγαινα για XP και λαιναξ δεν εχω ιδεα. Win XP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 26, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 (edited) Όποιος και να τα χειρίζεται (παιδιά ή εκπαιδευτικοί) τα winXP χωρίς support θα είναι άχρηστα εντός τριμήνου από malware. Πιστεύω ότι η λύση ελαφριάς διανομής linux (πχ mint xfce) είναι μονόδρομος, αν και το ότι δεν έχεις ιδέα, όπως λες, είναι και αυτό πρόβλημα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2015 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anikologr Σεπτέμβριος 26, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Όποιος και να τα χειρίζεται (παιδιά ή εκπαιδευτικοί) τα winXP χωρίς support θα είναι άχρηστα εντός τριμήνου από malware. Πιστεύω ότι η λύση ελαφριάς διανομής linux (πχ mint xfce) είναι μονόδρομος, αν και το ότι δεν έχεις ιδέα, όπως λες, είναι και αυτό πρόβλημα.Υπάρχει και η επιλογή του Ubuntu LTSP αν το σχολείο έχει ένα δυνατό μηχάνημα να παίζει τον ρόλο του server. Το σχολικό δίκτυο έχει κάνει αρκετή δουλειά πάνω στο θέμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts