Jump to content

Πρόβλημα με οθόνη

Darap21

Recommended Posts

Έχω ενα θεμα με την οθόνη μου...Τόσο καιρό είμαι συνδεδεμένος με HDMI..Χθες πήρα καλώδιο DVI-D και σύνδεσα και έχω και τα δύο...όταν παίζω παιχνίδια θα βάζω το HDMI και για την απλή χρίση του θα έχω το DVI-D...

Στο pc έχω μόνο 2 παιχνίδια τώρα..Το ETS2 & Middle-Earth Shadow of Mordor

Όταν παίζω το ETS2 μου κάνει κάτι γραμμές στην οθόνη...Απο το catalyst έχω πειράξει κάτι ρυθμίσεις πάντως άλλα έπαιζα μια χαρα..τώρα τί έγινε???Η οθόνη μου ειναι αυτη 

http://www.samsung.com/uk/support/model/LS22EMDKU/EN

Έγινε επεξεργασία από karmen1983
διορθωση link

Χθες πήρα καλώδιο DVI-D και σύνδεσα και έχω και τα δύο...όταν παίζω παιχνίδια θα βάζω το HDMI και για την απλή χρίση του θα έχω το DVI-D...

......................Γιατί; Το HDMI είναι πιο τουρμπάτο;

Η οθόνη μου ειναι αυτη  http://www.e-shop.gr...v-p-PER.157000�

Για κάποιο λόγο το λινκ με πάει σε ένα τόπικ στο Thelab. Τι ρυθμίσεις πείραξες και τι γραμμές ακριβώς βλέπεις; Πολύχρωμες;

Τόσο καιρό είμαι συνδεδεμένος με HDMI..Χθες πήρα καλώδιο DVI-D και σύνδεσα και έχω και τα δύο...όταν παίζω παιχνίδια θα βάζω το HDMI και για την απλή χρίση του θα έχω το DVI-D...

post-60900-0-59754700-1443249752.gif

Όταν παίζω το ETS2 μου κάνει κάτι γραμμές στην οθόνη...Απο το catalyst έχω πειράξει κάτι ρυθμίσεις πάντως άλλα έπαιζα μια χαρα..τώρα τί έγινε?

Βαλε-βγαλε , το ρημαξες το καημενο :p Και αν στο κανει μονο σε αυτο το γκειμ , γυρνα το οπως ηταν. Και περιεγραψε τις γραμμες που βλεπεις.

......................Γιατί; Το HDMI είναι πιο τουρμπάτο;

@Karmen1983  τι εννοείς με το HDMI ποιο τουρμπάτο???

Για κάποιο λόγο το λινκ με πάει σε ένα τόπικ στο Thelab. Τι ρυθμίσεις πείραξες και τι γραμμές ακριβώς βλέπεις; Πολύχρωμες;

Το λινκ το άλλαξα και πάλι εκεί πάει δεν ξέρω γτι..:/ Τώρα για της γραμμες πως να το εξηγήσω..Είναι με χρώμα πάντως εχω τραβήξει ενα βιντεο με το κινητό αλλά πως θα το ανεβάσω..??

εσυ πες μου γιατί βάζεις άλλο καλώδιο όταν παίζεις και άλλο όταν κάνεις κάτι άλλο.

επίσης στο κάνει με το ένα καλώδιο; με το άλλο όχι; Στο κάνει σε ένα παιχνίδι ή και σε άλλα ή και στην επιφανεια εργασίας πχ?

attachicon.gifBrave1.gif

Βαλε-βγαλε , το ρημαξες το καημενο :p Και αν στο κανει μονο σε αυτο το γκειμ , γυρνα το οπως ηταν. Και περιεγραψε τις γραμμες που βλεπεις.

Δεν εχω βάλε βγάλε φίλε...τα έχω συνδεδεμένα και τα 2 και αλλάζω απο την επιλογή ποιο θέλω..Μόνο με HDMI ειναι πολύ δυνατή η ανάλυση και τυφλώνει...

και προσπάθησε πριν δημοσιευσεις ένα μήνυμα να διαβασεις λίγο πριν το μήνυμα. Εχεις δώσει απαντήσεις μέσα σε παραθέσεις και μπερδευεις το κόσμο

εσυ πες μου γιατί βάζεις άλλο καλώδιο όταν παίζεις και άλλο όταν κάνεις κάτι άλλο.

επίσης στο κάνει με το ένα καλώδιο; με το άλλο όχι; Στο κάνει σε ένα παιχνίδι ή και σε άλλα ή και στην επιφανεια εργασίας πχ?

Δεν αλλάζω καλώδια και τα 2 τα έχω συνδεδεμένα..Μου το κάνει και στο DVI-D και στο HDMI..Όχι μονο στο παιχνίδι το κάνει..στο άλλο το παιχνίδι δεν εκανε τπτ..

Έγινε επεξεργασία από DimiR21

Δεν αλλαζεις τα καλωδια , αλλα αλλαζεις τα καλωδια. Το ιδιο λεμε. Αλλαζεις το input. Ποιος ο λογος; Πρωτη φορα ακουω οτι 

Μόνο με HDMI ειναι πολύ δυνατή η ανάλυση και τυφλώνει...

Αν θες εξηγησε το καλυτερα. 

• Like 1

Δεν εχω δοκιμασει για να ξερω αν κανει ή οχι. Αλλα για το παραπανω χάλι (hdmi) ευθυνεται καποια ρυθμιση προφανως, και οχι το γεγονος οτι εβαλες το Hdmi. Τελειως fail αυτο που κανεις. Ή το ενα ή το αλλο θα εχεις. Μοιαζει λες και εχεις το κατεβασει σε 8bit βαθος χρωματος 256 colours  :hehe:

Οι ρυθμισεις της οθονης ιδιες παραμενουν με την αλλαγη input ? Σαν να φαινεται το saturation,contrast κλπ να ειναι πειραγμενα. Εκτος και αν αυτα ειναι που πειραξες απο το panel της καρτας γραφικων

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen

Έβγαλα το DVI-D και άφησα μονο HDMI και σταμάτησε αυτό το πρόβλημα..:)

Θέλω να κάνω κ μια άλλη ερώτηση..απο το Catalyst control μπορώ να κάνω καμιά ρύθμιση για καλύτερη ανάλυση - εικόνα??