Darap21 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2015 (edited) Έχω ενα θεμα με την οθόνη μου...Τόσο καιρό είμαι συνδεδεμένος με HDMI..Χθες πήρα καλώδιο DVI-D και σύνδεσα και έχω και τα δύο...όταν παίζω παιχνίδια θα βάζω το HDMI και για την απλή χρίση του θα έχω το DVI-D... Στο pc έχω μόνο 2 παιχνίδια τώρα..Το ETS2 & Middle-Earth Shadow of Mordor Όταν παίζω το ETS2 μου κάνει κάτι γραμμές στην οθόνη...Απο το catalyst έχω πειράξει κάτι ρυθμίσεις πάντως άλλα έπαιζα μια χαρα..τώρα τί έγινε???Η οθόνη μου ειναι αυτη http://www.samsung.com/uk/support/model/LS22EMDKU/EN Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2015 από karmen1983 διορθωση link Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 26, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Χθες πήρα καλώδιο DVI-D και σύνδεσα και έχω και τα δύο...όταν παίζω παιχνίδια θα βάζω το HDMI και για την απλή χρίση του θα έχω το DVI-D... ......................Γιατί; Το HDMI είναι πιο τουρμπάτο; Η οθόνη μου ειναι αυτη http://www.e-shop.gr...v-p-PER.157000� Για κάποιο λόγο το λινκ με πάει σε ένα τόπικ στο Thelab. Τι ρυθμίσεις πείραξες και τι γραμμές ακριβώς βλέπεις; Πολύχρωμες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 26, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Τόσο καιρό είμαι συνδεδεμένος με HDMI..Χθες πήρα καλώδιο DVI-D και σύνδεσα και έχω και τα δύο...όταν παίζω παιχνίδια θα βάζω το HDMI και για την απλή χρίση του θα έχω το DVI-D... Όταν παίζω το ETS2 μου κάνει κάτι γραμμές στην οθόνη...Απο το catalyst έχω πειράξει κάτι ρυθμίσεις πάντως άλλα έπαιζα μια χαρα..τώρα τί έγινε? Βαλε-βγαλε , το ρημαξες το καημενο Και αν στο κανει μονο σε αυτο το γκειμ , γυρνα το οπως ηταν. Και περιεγραψε τις γραμμες που βλεπεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 26, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 ......................Γιατί; Το HDMI είναι πιο τουρμπάτο; @Karmen1983 τι εννοείς με το HDMI ποιο τουρμπάτο??? Για κάποιο λόγο το λινκ με πάει σε ένα τόπικ στο Thelab. Τι ρυθμίσεις πείραξες και τι γραμμές ακριβώς βλέπεις; Πολύχρωμες; Το λινκ το άλλαξα και πάλι εκεί πάει δεν ξέρω γτι..:/ Τώρα για της γραμμες πως να το εξηγήσω..Είναι με χρώμα πάντως εχω τραβήξει ενα βιντεο με το κινητό αλλά πως θα το ανεβάσω..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 26, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 εσυ πες μου γιατί βάζεις άλλο καλώδιο όταν παίζεις και άλλο όταν κάνεις κάτι άλλο. επίσης στο κάνει με το ένα καλώδιο; με το άλλο όχι; Στο κάνει σε ένα παιχνίδι ή και σε άλλα ή και στην επιφανεια εργασίας πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 26, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Brave1.gif Βαλε-βγαλε , το ρημαξες το καημενο Και αν στο κανει μονο σε αυτο το γκειμ , γυρνα το οπως ηταν. Και περιεγραψε τις γραμμες που βλεπεις. Δεν εχω βάλε βγάλε φίλε...τα έχω συνδεδεμένα και τα 2 και αλλάζω απο την επιλογή ποιο θέλω..Μόνο με HDMI ειναι πολύ δυνατή η ανάλυση και τυφλώνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 26, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 και προσπάθησε πριν δημοσιευσεις ένα μήνυμα να διαβασεις λίγο πριν το μήνυμα. Εχεις δώσει απαντήσεις μέσα σε παραθέσεις και μπερδευεις το κόσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 26, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 (edited) εσυ πες μου γιατί βάζεις άλλο καλώδιο όταν παίζεις και άλλο όταν κάνεις κάτι άλλο. επίσης στο κάνει με το ένα καλώδιο; με το άλλο όχι; Στο κάνει σε ένα παιχνίδι ή και σε άλλα ή και στην επιφανεια εργασίας πχ? Δεν αλλάζω καλώδια και τα 2 τα έχω συνδεδεμένα..Μου το κάνει και στο DVI-D και στο HDMI..Όχι μονο στο παιχνίδι το κάνει..στο άλλο το παιχνίδι δεν εκανε τπτ.. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2015 από DimiR21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 26, 2015 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Δεν αλλαζεις τα καλωδια , αλλα αλλαζεις τα καλωδια. Το ιδιο λεμε. Αλλαζεις το input. Ποιος ο λογος; Πρωτη φορα ακουω οτι Μόνο με HDMI ειναι πολύ δυνατή η ανάλυση και τυφλώνει... Αν θες εξηγησε το καλυτερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 26, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Ανεβάζω 2 φώτο για να δείξω την διαφορά ανάμεσα στα 2 HDMI DVI-D Μήπως δεν κάνει να έχω και τα 2 συνδεδεμένα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 26, 2015 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 (edited) Δεν εχω δοκιμασει για να ξερω αν κανει ή οχι. Αλλα για το παραπανω χάλι (hdmi) ευθυνεται καποια ρυθμιση προφανως, και οχι το γεγονος οτι εβαλες το Hdmi. Τελειως fail αυτο που κανεις. Ή το ενα ή το αλλο θα εχεις. Μοιαζει λες και εχεις το κατεβασει σε 8bit βαθος χρωματος 256 colours Οι ρυθμισεις της οθονης ιδιες παραμενουν με την αλλαγη input ? Σαν να φαινεται το saturation,contrast κλπ να ειναι πειραγμενα. Εκτος και αν αυτα ειναι που πειραξες απο το panel της καρτας γραφικων Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 26, 2015 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Ποιο καλό ειναι το HDMI η το DVI-D??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 26, 2015 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 http://www.howtogeek.com/howto/32524/whats-the-difference-between-hdmi-and-dvi-which-is-better/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 26, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Έβγαλα το DVI-D και άφησα μονο HDMI και σταμάτησε αυτό το πρόβλημα.. Θέλω να κάνω κ μια άλλη ερώτηση..απο το Catalyst control μπορώ να κάνω καμιά ρύθμιση για καλύτερη ανάλυση - εικόνα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 26, 2015 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Υποθετω πως οχι ,αλλα μιας και ειμαι nvidia κατοχος, δε μπορω να γνωριζω για το catalyst cc. Εγω θα αφηνα το DVI πανω. Αλλα anyway.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 26, 2015 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 Το HDMI εχει καλύτερη ανάλυση και ψηφιακό σήμα..για αυτο άφησα αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 26, 2015 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 (edited) A DVI-D connector on a graphics card sends out a digital signal only, while a DVI-I connector, which carries both an analog and digital signal Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2015 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
siegfried_gr Σεπτέμβριος 27, 2015 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2015 Εγώ είμαι με DVI καλώδιο και ή εικόνα είναι μια χαρά. Δεν θα δεις τραγικές διαφορές ανάμεσα σε DVI και HDMI, τουλάχιστον όχι στη χρήση που περιγράφεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts