artyom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2015 Καλημερα στο εργαστηρι. Θα μεταφερθω στη cyta για πρωτη φορα και θελω να μαθω το εξεις. Το ρουτερ μου δεν εχει θυρα για voip τι κανω? Ευχαριστω. Εντωμεταξει δεν εχει μηνα που αγορασα καλο ρουτερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 25, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Αγόρασε ένα καλό δικό σου ρούτερ με voip, να το έχεις μια ζωή. Η εταιρείες δίνουν σαπίλα από ρούτερ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Σεπτέμβριος 25, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Καμια πατεντα με το υπαρχον μπα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 25, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Ποιο ρούτερ σου δώσανε; Πες μοντέλο να το δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Σεπτέμβριος 25, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Δε με εχουν δωσει ακομα.Δεν ειμαι ακομα στη συτα.Θα ειμαι λογικα σε κανα 2 βδομαδες.Τωρα εχω ενα tp link με 3 κεραιες των 60ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 25, 2015 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Καλημερα στο εργαστηρι. Θα μεταφερθω στη cyta για πρωτη φορα και θελω να μαθω το εξεις. Το ρουτερ μου δεν εχει θυρα για voip τι κανω?Ευχαριστω.Εντωμεταξει δεν εχει μηνα που αγορασα καλο ρουτερ.Εξαρτάται τι θέλεις από το ρούτερ σου. Εάν δεν είχες το VoIP, θα έβαζες το μόντεμ του παρόχου σε bridge και πάνω του το ρούτερ σου - έτσι όλη η δρομολόγηση θα γινόταν από το δικό σου. Τώρα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να αφήσεις και το μόντεμ της Cyta να λειτουργεί ως ρούτερ, πάνω του να συνδέσεις το δικό σου και σε αυτό όλο το εσωτερικό δίκτυο.Μπορείς να αποφορτίσεις όλες τις υπηρεσίες από αυτό της Cyta, αλλά πάλι θα είναι μια διαδρομή παραπάνω σε όλα τα πακέτα που ανταλλάζεις με το εξωτερικό δίκτυο. Όλα τα άλλα (ασύρματο δίκτυο, ανταλλαγή δεδομένων εντός σπιτιού, κλπ) θα τα διαχειρίζεται ο δικός σου ρούτερ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 25, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Αγόρασε ένα καλό δικό σου ρούτερ με voip, να το έχεις μια ζωή. Η εταιρείες δίνουν σαπίλα από ρούτερ.ΚΑΙ αν σοτ δώσει η cyta username kai pass για το voip εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts