athlon=greek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2015 Τα φώτα σας παίδες,να κατασκευάσω ένα blog τι προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Σεπτέμβριος 24, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 Αυτό νομιζω δεν δέχεται προτάσεις! Εξαρτάται το τι "γουσταρεις" εσύ πιο πολύ! Τι σου φαιρνει οίστρο ( συγγραφικό παντα ) [emoji14] Με τι σου αρέσει να ασχολείσαι? Με τι περνάς την ωρα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 24, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 Εγω πάλι γιατί νομίζω ότι δεν ρωτάει για την θεματολογία του blog αλλά για software που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αν το στήσεις σε δικό σου hosting τότε wordpress, joomla μέχρι και drupal μπορείς να βάλεις. Από την άλλη μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια από τις online πλατφόρμες πχ blogger ή κάποια ανάλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 25, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 ευχαριστώ,απλά θέλω να ανεβάζω κάποια άρθρα και εικόνες τούς τπτ περισσότερο,δικό μου hosting σε κάποιο server... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts