Jump to content

AMD 64bit VS INTEL 64bit

thanaseas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chris2004 [Χθες, στις 20:07]

προσωπικά δεν πιστεύω ότι ένας A64 μπορεί να τρέξει Folding και να παίζει π.χ παιχνίδι ή ξερω γώ κανα 3dstudio, τέλοσπάντων κάτι βαρύ ταυτόχρονα.

λυπαμαι που στο λεω, αλλα μια χαρα τα κανουν ολα μαζι, ταυτοχρονα. υπηρχαν υπολογιστες και προ ΗΤ.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

ενταξει ρε αραπη δικιο εχεις , αλλα οταν τους αποκαλεις τσουτσεκια εχουν και αυτοι καθε δικιο να σου αμολυσουν οτι μλκια εχουν στον εγκεφαλο τους. Δικιο εχεις αλλα διατυπωσε το καλυτερα αν θελεις ωστε να μην μπορουν να σου την πουνε μετα, να εισαι παντα απο πανω

Αρχική απάντηση από .38-.45

λυπαμαι που στο λεω, αλλα μια χαρα τα κανουν ολα μαζι, ταυτοχρονα. υπηρχαν υπολογιστες και προ ΗΤ.

Και εγώ λυπάμαι που στο λέω αλλά εδώ κάνεις ALT+Tab για να βγείς απο κανα παιχνίδι στα Windows προσωρινά και σέρνεται ο AMD, θα κάνει και Folding ταυτόρονα; Εκτός αν εννοείς ότι τα κάνει όλα μαζί σε IDLE!

Αρχική απάντηση από vdeseris

Μόνο και μόνο που σπαταλάτε άπειρες ώρες σε αυτά τα γελοία thread AMD vs intel δείχνει ότι δεν υπολογίζετε και πολύ τον χρόνο σας... Χάνετε άπειρες ώρες για να αποδείξετε ότι ο Χ επεξεργαστής είναι μερικά δευτερόλεπτα πιο γρήγορος... ΕΛΕΟΣ!!!! :TD:

Φίλε μου έχεις την νοοτροπία του AMDα γιαυτό δεν καταλαβαίνεις, όση ώρα γράφω - διαβάζω το Thread κάνω και κάτι άλλο ταυτόχρονα, ενώ εσύ όχι, άρα τον χρόνο μου δεν τον σπαταλάω.

Αρχική απάντηση από Chris2004

Φίλε μου έχεις την νοοτροπία του AMDα γιαυτό δεν καταλαβαίνεις, όση ώρα γράφω - διαβάζω το Thread κάνω και κάτι άλλο ταυτόχρονα, ενώ εσύ όχι, άρα τον χρόνο μου δεν τον σπαταλάω.

ελεος μπορουν ολοι οι επεξεργαστες να κανουν δυο δουλειες. και για να βγης απο το παιχνιδη οπως λες απλα θελει παραπανο μνημη φιλε... δεν ειναι θεμα ht

Αρχική απάντηση από Chris2004

όση ώρα γράφω - διαβάζω το Thread κάνω και κάτι άλλο ταυτόχρονα, ενώ εσύ όχι, άρα τον χρόνο μου δεν τον σπαταλάω.

Εχεις HT και εσυ εκτος απο τους intel?:p:tomato::p:tomato:

(πλακα κανω εννοειτε:daisy: )

Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 11:56]

Και εγώ λυπάμαι που στο λέω αλλά εδώ κάνεις ALT+Tab για να βγείς απο κανα παιχνίδι στα Windows προσωρινά και σέρνεται ο AMD, θα κάνει και Folding ταυτόρονα; Εκτός αν εννοείς ότι τα κάνει όλα μαζί σε IDLE!

Κολλάει στο ALT-Tab;

Μήπως (λέω τώρα) ο τελευταίος AMD που χρησιμοποίησες είχε 256MB Ram;

Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 12:00]

’ρα hyperthreading είναι όταν διαβάζεις 2 thread του thelab ταυτόχρονα;

Πάντως , για να σε στεναχωρήσω , εγώ πίνω καφέ , γράφω την απάντηση και διαβάζω το thread ταυτόχρονα.

Mε τον καφέ σε idle priority......

Ελεος... Πάλι τα ίδια. Και πάλι οι ίδιοι να υποστηρίζουν την Ιντελ και άλλοι να υποστηρίζουν την AMD. Αμ κι αυτό το ΗΤ πιά ? Ημαρτον!!! Λες και δεν υπήρχαν υπολογιστές πριν από αυτό δηλαδη!

Ναι οταν κάνω ΑΛΤ-ΤΑΒ κάνει 0.4sec αντί για 0.3 που θα έπρεπε οταν πάιζω Wow...

Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 12:00]

Και γω όση ώρα σερφάρω κατεβάζω με emule, τρέχω seti (μεσος όρος για ένα WU 2 ώρες), και ακούω mp3.... Με Α64 φυσικά χωρίς HT...

Αρχική απάντηση από Trooper

Ελεος... Πάλι τα ίδια. Και πάλι οι ίδιοι να υποστηρίζουν την Ιντελ και άλλοι να υποστηρίζουν την AMD. Αμ κι αυτό το ΗΤ πιά ? Ημαρτον!!! Λες και δεν υπήρχαν υπολογιστές πριν από αυτό δηλαδη!

Ναι οταν κάνω ΑΛΤ-ΤΑΒ κάνει 0.4sec αντί για 0.3 που θα έπρεπε οταν πάιζω Wow...

αληθεια οταν κανεις ΑΛΤ-ΤΑΒ μετα οταν ξαναμπαινεις στο WOW δεν σου κολαει για μια μονο στιγμη(προφανως φορτωνει κατι) και μετα ειναι οκ???

Ασχετο αλλα καπου καπου ο Chris σας δουλευει και λιγακι,περισσοτερο ειναι τι γουσταρει ο καθενας μας...αυτο βλεπω εγω απο τον ευατο μου.

Αν και καιρο στο lab ποτε δεν εχω παρει μερος σε οτι κοντρες εχουν παρουσιαστει ανα διαστηματα στο forum για πολλους και διαφορους λογους

Απλα να επισημανω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ και το τονιζω αυτο οτι παντα θεουρουσα ανουσιες τετοιου ειδους κοντρες ...ειτε αυτο εχει να κανει με επεξεργαστες...ειτε με οτιδηποτε αλλο (πχ αθλητικα)

Λες και περνουμε ποσοστα απο intel ή amd....

Εγω προσωπικα διαλεξα amd διοτι αχολουμαι αρκετα ΚΑΙ με παιχνιδια οποτε μου εκανε αυτη την εποχη ο 64....αν με ρωτουσατε πριν απο ενα εναμιση χρονο τοτε χαλβαδιαζα εναν 2,8 northwood που για την εποχη του τον θεωρουσα πολυ καλο

Γενικα καλο ειναι να δινουμε τα χρηματακια μας εκει που μας συμφερει η σχεση αποδοση/τιμη..(βλεπε utt)

Προς το παρον πιστευω ΕΓΩ και μονο ΕΓΩ οτι η amd ΑΥΤΗ την εποχη προσφερει την καλυτερη σχεση αποδοσης/τιμης...ΟΠΟΤΕ και διαλεξα amd.

Αν καποια στιγμη δω ΕΓΩ με προσωπικα μου κριτιρια οτι αυτο αλλαξε ΤΟΤΕ θα παω για INTEL...

Γενικα επειδη μου αρεσει το κλιμα στο LAB και δεν θελω να δημιουργουνται ασκοπες διαμαχες θα προτεινα να κλειδωσει το θεμα...

Και παλι με καθε σεβασμο για ολους εδω μεσα....

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 12:55]

αληθεια οταν κανεις ΑΛΤ-ΤΑΒ μετα οταν ξαναμπαινεις στο WOW δεν σου κολαει για μια μονο στιγμη(προφανως φορτωνει κατι) και μετα ειναι οκ???

Ασχετο αλλα καπου καπου ο Chris σας δουλευει και λιγακι,περισσοτερο ειναι τι γουσταρει ο καθενας μας...αυτο βλεπω εγω απο τον ευατο μου.

Βασικά είναι και τι γουστάρει η τσέπη μας και τι απαιτήσεις έχουμε. Μου ζήτησε η αδερφή μου pc για office και της πήρα celeron. Δεν έχω κόλλημα με καμμιά εταιρεία όπως έχω ξαναπεί. Και ΑTi είχα και Nvidia, και Maxtor και Seagate και WD.... Τα δοκιμάζεις όλα και κρίνεις...

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Μπα δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό κόλλημα. Το γέλιο ειναι που τρέχω το FRAPS μόνιμα για να checkarw τα FPS και σε κάποια φάση οταν ειχα μπει στο RFC, αρχισε να σέρνεται το PC. Και λεω μα τι γίνεται... Μετά διαπίστωσα οτι ειχα πατήσει το F12 που είναι ενας απο τους σάκκους και συνάμα λέει στο FRAPS να αρχίζει να γράφει VIDEO! Και ειχα γράψει κανενα μισάωρο σε AVI και γέμισε ο δίσκος :tomato: :tomato: :tomato::upside:

Τωρα για να επανέρθω στο "θέμα", σίγουρα ο καθένας εχει τις προτιμήσεις του. Ο Chris ειναι μόνιμος υποστηρικτής της Intel, πρώτος πρώτος στο χαράκωμα :)

Απο τιμες μην συζηταμε...τωρα πια ολα ιδια ειναι δυστυχως!

Troop ποσα fps εχεις στο fraps???Το οτι το παιχνιδι θελει SLI για να παιξει τελεια μου την εχει βιδωσει παντως...και αναθεμα το εγω 900 ευρω δεν δινω για τα γραφικα...τιποτα μεσα στον υπολογιστη μα τιποτα δεν αξιζει τοσο.Αφου λοιπον δεν μου το παιζει οπως θελω...το πουλαω και παιρνω Ιντελ:p(αυτο παιζει....μπορει και να με δειτε με καμια Fatal1ty :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.