Jump to content

AMD 64bit VS INTEL 64bit

thanaseas

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 21:48]

αραξτε ρε σεις....ενα εχω να πω παντως κανενας δεν κοιταει την γενια του..(πως λεει θυμηθηκε ο γυφτος την γενια του)

μπορεις να μου το εξηγεισεις αυτο επειδη εχω ορεξη να αρπαχτω και δεν καταλαβαινω αν ειναι καλο η κακο?

Αρχική απάντηση από Arapis

ποιο απο τα τσουτσεκια ψηνεται για καφε στην θεσσαλονικη???Nos-dio,τον δικο σου θα σου τον κερασω εγω,και αμα γουσταρεις να τον πιεις διπλο,παλι δεν εχω προβλημα

Eμενα ρε καρμογυφτε θα με τον κερασεις?

Αρχική απάντηση από Chris2004

Σε χαλάει να έχεις 4 εικονικούς επεξεργαστές δηλαδή. Όχι ότι θα εφαρμοστεί αυτό αλλά λέμε.

πως ρε φιλε δεν θα χρειαστη ξες τι ειναι να κανεις μαζι ενκοντινκ να σερφαρις να γραφης cd στο αλλα drive να γραφεις dvd στο αλλο να παιζει ταινια και στην αλλη οθονη να παιζεις και κανα παιχνιδακη και ταυτοχρωνα να ψηνη καφε. ειναι μεγαλη υποθεση:D :D

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 22:29]

κερναω ολο τον κοσμο λεμεεεεεεε:flex:

αφου βαγγουρα ξερεις οτι σου εχω αδυναμια :daisy:

Μαυρε μην χαλας το σπερμα σου για τα σαπιαδια

Ωπα βρε παλουκάρια.....

Βάλτε τ΄άρματα στην θέση τους και πάρτε βαθιές ανάσες.....

Calm Down..... ;)

Oλοι οι Επεξεργαστές καλοί είναι εφόσον πληρούν τις ανάγκες σας.....

Βέβαια εαν θέλει κάποιος να έχει τον καλύτερο θα πάει σε AMD χωρίς όμως αυτό να συμαίνει ότι οι INTEL επεξεργαστές είναι για πέταμα.....

Ξέρουν οι παλαιότεροι του Forum πόσο βαμμένος AMDας είμαι και δε χρειάζεται να συστηθώ και πάλι, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ με τίποτα να περνάτε σε προσωπικές επιθέσεις με αφορμή τα SI PI GIU σας......

Οσο τώρα για το θέμα ως απάντηση θα σας πώ ότι πάντα προτιμώ τα γνήσια από τις απομιμήσεις......άρα θα επιμένω στην μητέρα των 64ΒΙΤ extensions σε windows Πλατφόρμα και όχι στο ΝΟΘΟ 64ΒΙΤο γιό της ΙΝTEL..... :T:

Aλλωστε 39 κατασκευαστές παιχνιδιών συνιστούν ΑΜD :worship:

Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 21:43]

τοτε απλα βουλωσε το.Δεν αξιζει καν να βρω επιχειρηματα για'σενα αν παραξενευεσαι για τον τονο μου.και μην ξανακουσω απο'σενα να μιλας χωρις σεβασμο για ασχετοσυνη σε ατομα απο εδω μεσα που δεν έχεις ζυγισει καλα.ΑΝΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ????? #@$#%$%#@$#%$^$# ....:banging: :banging: :banging:

Arapis παρεκτραπικες..

1ον Δε θα μου πεις εσυ να το βουλωσω και 2ον δε εχω μιλησει σε κανεναν με ασεβεια εδω.. το αντιθετο μαλιστα

Να μην παρεξηγιομαστε....

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

1 απλο παραδειγμα αναφερω που μου εκανε εντυπωση.

Το raid της nviida(nf4) δεν παιρναει το λογκο των γουιν με αποτελεσμα εγω τωρα να εχω το εικονιδιακι να μου λεει:safely remove hardware(maxtor 1,maxtor 2)....αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα αλλα τι να κανεις?..στον ιντελ κοντρολερ νο προβλεμ....(η πλειονοτητα των χρηστων δεν προκειται να ασχοληθει με τον silicon image)

Μα αυτό το βγάζει γιατί ο controller υποστηρίζει hot-swap. Δεν είναι Bug, είναι feature :)

Αρχική απάντηση από Arapis

μπορεις να μου το εξηγεισεις αυτο επειδη εχω ορεξη να αρπαχτω και δεν καταλαβαινω αν ειναι καλο η κακο?

το οτι αρπαζεσαι για τους επεξεργαστες σημαινει πως εχεις αδυναμια σε αυτο το σημειο...εγω δεν προκειται να κατσω να σου εξηγησω...εγω αν ειχα εξουσια και σε εβλεπα οτι εισαι του "αρπαγματος" θα εκανα αυτο που πρεπει.

Αρχική απάντηση από zyx

πως ρε φιλε δεν θα χρειαστη ξες τι ειναι να κανεις μαζι ενκοντινκ να σερφαρις να γραφης cd στο αλλα drive να γραφεις dvd στο αλλο να παιζει ταινια και στην αλλη οθονη να παιζεις και κανα παιχνιδακη και ταυτοχρωνα να ψηνη καφε. ειναι μεγαλη υποθεση:D :D

Φυσικά και είναι μεγάλη υπόθεση, παράλληλες εργασίες σημαίνει ότι γλιτώνεις χρόνο, και ώς γνωστό ο χρόνος είναι χρήμα!

Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 04:05]

Φυσικά και είναι μεγάλη υπόθεση, παράλληλες εργασίες σημαίνει ότι γλιτώνεις χρόνο, και ώς γνωστό ο χρόνος είναι χρήμα!

Μόνο και μόνο που σπαταλάτε άπειρες ώρες σε αυτά τα γελοία thread AMD vs intel δείχνει ότι δεν υπολογίζετε και πολύ τον χρόνο σας... Χάνετε άπειρες ώρες για να αποδείξετε ότι ο Χ επεξεργαστής είναι μερικά δευτερόλεπτα πιο γρήγορος... ΕΛΕΟΣ!!!! :TD:

μου την δινει που βλεπω το φορουμ που με μυησε να ξεφτιλιζεται απο τσουτσεκια.δεν ανεχομαι να ακουω τωρα οτι επειδη ο ιντελ δεν ειναι ο καλυτερος δεν παει να πει οτι ειναι μουφα ενω επι καιρω AthlonXP εμεις δεν θεωρουμασταν καν οτι εχουμε pc.κολλημενος ΑΜΔας δεν ειμαι,δεν κολαω στην ζωη μου παρα μονο με κολλημενα ατομα.μλκια μου αλλα εκει πιστευω οτι αξιζει να βγαλω τον εκνευρισμο μου παρα σε καποιο αθωο τυχαιο.

οσο για σενα νετρινο,απο το τετραχιλιαρος επεξεργαστης φανηκε τι εισαι,ενα απλο θυμα τουλαχιστον της αγορας.φιλακια:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.